Vizitator cercel marius Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 buna seara. astazi am montat la un generator un preincalzitor de motorina. el functioneaza la 12V . firul de alimentare(+) l-am trecut printr-un releu auto de 12v 80a. cand am ajuns acasa mi-am adus aminte ca generatorul este la 24v. comanda releului trebuia sa fie pe 12v, dar si preincalzitorul era tot de 12v. se va arde releul sau incalzitorul ? sau exista sansa sa reziste o perioada ? atasez o poza cu incalzitorul Link spre comentariu
valivoi Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Se vor arde amandoua. Link spre comentariu
Vizitator cercel marius Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 dece ? eu cred ca este putin probabil sa se arda ambele Link spre comentariu
valivoi Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Pentru ca le dublati tensiunea de alimentare. Link spre comentariu
Vizitator cercel marius Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 daca se arde releul atunci incalzitorul nu se va arde. chiar daca se va arde , se va arde instant sau poate tine o luna, doua ? Link spre comentariu
valivoi Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Este aceeasi situatie ca aici bec 240v alimentat la 480v,dublul tensiunii de alimentare normale https://www.youtube.com/watch?v=-3xGEFCaTag Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 daca se arde releul atunci incalzitorul nu se va arde. Daca stii mai bine,ma intreb de ce mai cauti raspuns... Link spre comentariu
Vizitator cercel marius Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 multumesc pentru parere. am sa incerc maine la lucru sa alimentez un releu de 12v la 24 Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Pe principiul ăsta poți încerca să încarci bateria de la mașină la un redresor de camion, sau să alimentezi electrocasnicele din casă la rețeaua trifazică (dar între două faze). Te vei distra copios.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 (editat) eu propun sa faca un video sa ne arate ce se intampla. mai sti ca n-are dreptate omu` ? Editat Decembrie 5, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Dar totusi sa aibe un aparat de filmat alimentat la 24v. 1 Link spre comentariu
kinderu56 Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 (editat) banuiesc ca nu este pe o baterie de 24v , sunt 2 buc de 12v in serie sa alimenteze releul si incalzitorul din o bateria de 12v si a rezolvat problema ,,zic si eu Editat Decembrie 7, 2017 de kinderu56 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum