Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung P2270HD [LS22EMDKF-EN]

ion_vasile

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ion_vasile

7

• paull00

1

Top autori în acest subiect

Binurile de pe Remont le-am primit deja de la un coleg din Belarus.Prefer unul salvat din tv]

De descurcat , nu se pune problema-numai ca acolo sunt *persona non grata*.

Astept.

Multumesc !

Link spre comentariu

Mea culpa .Corect- BN41-01245B .

Am aceasta placa si este functionala, ce dump va trebuie ca are 2 flashuri spi, pe fata placi IC4019 = 25L6405D si pe spatele placi IC4020= 25L6405D....de fapt ce defect are tv-ul domnu' ion?, ca poate defectul nu e din dump......

Link spre comentariu

Sufera de amnezie.La fiecare oprire uita tot,ba chiar si in timpul functionarii daca setez un anume format al imaginii si schimb canalul nu retine [la revenirea pe canal]setarea executata.Acum sincer nu stiu in care din cele doua este stocat softul care gestioneaza aceste setari .Initial obiectul a avut SEM 2005 defect plus lampa din partea superioara a ecranului.

Deci-daca nu e deranjul prea mare ambele [ stiu ca timpul costa bani ,ca atare spuneti si pretul pentru efortul dumneavoastra]

Scriu *dumpuri* doar atunci cand este cazul.

E posibil sa fie afectat 4019.

Editat de ion_vasile
Link spre comentariu

Sufera de amnezie.La fiecare oprire uita tot,ba chiar si in timpul functionarii daca setez un anume format al imaginii si schimb canalul nu retine [la revenirea pe canal]setarea executata.Acum sincer nu stiu in care din cele doua este stocat softul care gestioneaza aceste setari .Initial obiectul a avut SEM 2005 defect plus lampa din partea superioara a ecranului.

Deci-daca nu e deranjul prea mare ambele [ stiu ca timpul costa bani ,ca atare spuneti si pretul pentru efortul dumneavoastra]

Scriu *dumpuri* doar atunci cand este cazul.

E posibil sa fie afectat 4019.

Sint niste flashuri cu 16 pini nu e un efort prea mare de dat jos, daca era vorba de un nand cu 48 de pini era alta treaba dar pentru aceste flashuri nu costa nimic, incerc in seara asta sa le dau jos si sa le copiez.........Ati stiut ca mai are un flash pe spatele placi sau ati aflat de la mine?

Link spre comentariu

... pentru acest motiv am solicitat fisierele si aici ,altfel scoteam unul si-l scriam cu binul de la rusi.Am si comparat softul lor cu ambele fisiere citite de mine si nu seamana ,iar apoi am solicitat pe forum.Acest televizor este realizat pe vreo trei tipuri de sasiu cu diferente notabile intre ele .Am mai reparat unul cu terminatia HN in urma cu vreo 2 ani.

8 pini ai cipului sunt neconectati,iar capsula e destul de maricica ca sa poata fi trecuta cu vederea [cat oi fi eu de chior].

Link spre comentariu

... pentru acest motiv am solicitat fisierele si aici ,altfel scoteam unul si-l scriam cu binul de la rusi.Am si comparat softul lor cu ambele fisiere citite de mine si nu seamana ,iar apoi am solicitat pe forum.Acest televizor este realizat pe vreo trei tipuri de sasiu cu diferente notabile intre ele .Am mai reparat unul cu terminatia HN in urma cu vreo 2 ani.

8 pini ai cipului sunt neconectati,iar capsula e destul de maricica ca sa poata fi trecuta cu vederea [cat oi fi eu de chior].

Nu trebuie sa va suparati, eu am vazut in cele 2 linkuri la rusi ca este un singur flash si m-am gindit ca poate nimeni nu sa uitat si pe spatele placi sa vada ca mai este un flash, dar acum dupa ce am salvat cele doua flashuri mi-am dat seama de ce colegi rusi au salvat doar un singur flash(IC 4019), pentru ca IC 4020 este gol, chiar ma intreb pentru ce a fost lipit pe spatele placi....oricum eu le-am salvat pe ambele.....Aveti aici ambele flashuri spi salvate de mine pentru acest tv, daca nu se corecteaza defectul, atunci sint banuite chip-urile BGA.....

https://files.fm/u/wnbd9995#_

Link spre comentariu

Va multumesc !

4020-am citit imensa cantitate de 38 biti. Este posibil ca aceasta sa proceseze informatiile pentru partea de monitor [cu performante destul de bune si acesta].

--- Dupa o zi intreaga pierduta,cu incercari,editari de hexuri,incercari nereusite de a intra in m.service,etc....- intrebarile pentru neofiti devin inervante [prea multi de : cum,de ce,de unde] .

Desi toate functiile telecomenzii sunt active , refuza cu desavarsire sa acceseze meniul service [.incercari efectuate cu doua telecomenzi].

Inca o data multumiri pentru timpul irosit .

Link spre comentariu

La samsung daca nu intra in service mode este de vina memoria,am patit-o si eu ,si era un 24c256 sau 24c512 de vina.

M-am gindit si eu la treaba asta, dar pe placa sint 4 memori eeprom marcate cu diferite coduri si nu gasesc despre ele informatie, colac peste pupaza ca nu exista nici schema electronica a tv-ului ca sa vad ce memorii sint acolo.....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Nu este cazul si la acesta. Dupa resoftare si inlocuirea uneia dintre MX-uri,memoreaza si se poate accesa meniul service.

Cele patru sunt echivalente 24C02 [aferente hdmi,dsub,dvid]de la producatori diferiti [nu am inteles pe ce criterii au fost alese astfel].
..............., aveam nevoie doar de un fisier bin verificat-restul e ...*** SARACIA ROMANULUI ****

Scuzele de rigoare ***MARE BOIER-MARE CARACTER*** [exista momente cand,nici macar eu nu ma suport].

Link spre comentariu

Nu este cazul si la acesta. Dupa resoftare si inlocuirea uneia dintre MX-uri,memoreaza si se poate accesa meniul service.

Cele patru sunt echivalente 24C02 [aferente hdmi,dsub,dvid]de la producatori diferiti [nu am inteles pe ce criterii au fost alese astfel].

..............., aveam nevoie doar de un fisier bin verificat-restul e ...*** SARACIA ROMANULUI ****

Scuzele de rigoare ***MARE BOIER-MARE CARACTER*** [exista momente cand,nici macar eu nu ma suport].

Eu unul nu prea am inteles, l-ati rezolvat sau nu pina la urma?, daca da, care a fost defectul mai exact?, a fost softul de vina sau defect fizic de flash IC4019?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări