sorin175 Postat Noiembrie 6 Partajează Postat Noiembrie 6 Acum 23 ore, Sorin2015 a spus: Toate detaliile sunt aici: https://rw6ase.narod.ru/index1/radiopriem/rl_lamp/estonija2.html Mulțumesc pentru link. Nu îl știam. Acum 21 ore, QQme a spus: S-ar putea sa am cele 2 dif. mari din interior, dati va rog distanta dintre gaurile de prindere. Distanța între găurile în diagonală este de 24 cm. Mulțumesc! Link spre comentariu
QQme Postat Noiembrie 7 Partajează Postat Noiembrie 7 (editat) Regret, patrat, 4w,4ohm. 22,5cm dist. gauri pe diagonala. Editat Noiembrie 7 de QQme Link spre comentariu
sorin175 Postat Noiembrie 7 Partajează Postat Noiembrie 7 Acum 51 minute, QQme a spus: Regret, patrat, 4w,4ohm. 22,5cm dist. gauri pe diagonala. Imi pare rau. Multumesc! Link spre comentariu
sorin175 Postat Noiembrie 8 Partajează Postat Noiembrie 8 (editat) Am gasit ceva date despre cele doua difuzoare interne aparatului dar nu sunt sigur ca sunt corecte. Pare ca impedanta este 1 ohm. Este posibil sa fie asa? Cu ce fel de difuzoare le-as putea inlocui? Editat Noiembrie 8 de sorin175 Link spre comentariu
QQme Postat Noiembrie 8 Partajează Postat Noiembrie 8 Sunt cate 2 dif. in paralel, cate 4 ohm.rezulta sarcina 2 ohm,,rusii nu au facut dif. sub 4 ohm.,, Link spre comentariu
Sorin2015 Postat Noiembrie 8 Partajează Postat Noiembrie 8 (editat) Cauta cu: громкоговоритель 6ГДР-1 громкоговоритель 1ГД-9 6GDR-1 are bobina mobila din conductor de cupru 0,23mm cu rezistenta 1,25 ohmi. 1GD-9 are bobina mobila din conductor de cupru 0,12mm cu rezistenta 5,5 ohmi. (astea sunt rezistente masurate in curent continuu, cu ohmetrul; alimentate cu muzica, impedantele sunt mai mari) Mai multe informatii le poti obtine cu motorul yandex si cu translate current page. Editat Noiembrie 8 de Sorin2015 adaugire Link spre comentariu
sorin175 Postat Noiembrie 9 Partajează Postat Noiembrie 9 Acum 10 ore, Sorin2015 a spus: Cauta cu: громкоговоритель 6ГДР-1 громкоговоритель 1ГД-9 6GDR-1 are bobina mobila din conductor de cupru 0,23mm cu rezistenta 1,25 ohmi. 1GD-9 are bobina mobila din conductor de cupru 0,12mm cu rezistenta 5,5 ohmi. (astea sunt rezistente masurate in curent continuu, cu ohmetrul; alimentate cu muzica, impedantele sunt mai mari) Mai multe informatii le poti obtine cu motorul yandex si cu translate current page. Multumesc pentru informatiile noi. Problema mea este sa gasesc ceva asemanator cat de cat. E nu am intalnit pana acum difuzoare cu rezistenta in CC asa de mica. Cu exceptia celor folosite in audio pentru auto, dar care nu sunt adecvate in situatia de fata. Constat tot mai mult ca solutia va fi sa astept la vanzare un aparat in stare mai proasta, dar complet... Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 9 Partajează Postat Noiembrie 9 Acum 18 ore, sorin175 a spus: Cu ce fel de difuzoare le-as putea inlocui? As pune 2 buc de Bucuresti 500 in paralel.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum