Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme combina audio

Vizitator vasileion27

Postări Recomandate

Vizitator vasileion27

Buna seara. Am cumparat din targul de vechituri o combina audio philips c 85 si cand am ajuns acasa am luato din portbagajul masinii , am duso in casa si am bagato imediat in priza,vrand sa vad ce poate. Dupa aprox 5 min de functionare pe radio ia pierit brusc sunetul. Functioneaza afisajul dar nu joaca luminitele care faceau un grafic al sunetului ci stau neclintite in partea de jos. In boxe se aude doar un fasait incet si constant care nu reactioneaza la actionarea butonului de volum. Ce defectiune ar putea sa aiba? Se merita sa o duc la service? Multumesc pt timpul acordat

Link spre comentariu

Dupa aprox 5 min de functionare pe radio ia pierit brusc sunetul.

MIe, după doar câteva secunde, mi-a pierit brusc văzul încercând să descifrez mesajul ăsta agramat. O traducere în limba română se poate? (asta normală, scrisă de către noi ceilalți si ale cărei reguli se învață în clasele primare, dar pe care unii nici pe alea nu le-au absolvit, după câte se vede!)

LE

Și da orice se poate repara la service cu condiția să nu existe exprimări de genul: "păi de ce ma costă dom'le așa mult, că eu am dat doar 30 de lei pe ea (sau am luat-o "moca" de la gunoi) mai ales că repararea unui astfel de aparat implică mult mai multă muncă și cunoștințe decât cele care le au unii lăcătuși de pe aici care sunt total paraleli cu electronica (dar își închipuie că sunt depanatori) pentru că schimbă condensatoare umflate și barete cu LED-uri în televizoare, și asta pe o grămadă de bani.

Editat de Real Minitehnicus
Link spre comentariu
Vizitator vasileion27

Imi cer scuze, cunosc regulile gramaticale ale limbii romane dar am folosit telefonul pentru a posta pe forum si m-am grabit.

Dati-va cu parerea , va rog, despre defectiunea pe care o are combina .

Dati-va cu parerea , va rog, despre defectiunea aparuta la combina.

MIe, după doar câteva secunde, mi-a pierit brusc văzul încercând să descifrez mesajul ăsta agramat. O traducere în limba română se poate? (asta normală, scrisă de către noi ceilalți si ale cărei reguli se învață în clasele primare, dar pe care unii nici pe alea nu le-au absolvit, după câte se vede!)

LE

Și da orice se poate repara la service cu condiția să nu existe exprimări de genul: "păi de ce ma costă dom'le așa mult, că eu am dat doar 30 de lei pe ea (sau am luat-o "moca" de la gunoi) mai ales că repararea unui astfel de aparat implică mult mai multă muncă și cunoștințe decât cele care le au unii lăcătuși de pe aici care sunt total paraleli cu electronica (dar își închipuie că sunt depanatori) pentru că schimbă condensatoare umflate și barete cu LED-uri în televizoare, și asta pe o grămadă de bani.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări