Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

orion T26-Dled

ciuca paul

Postări Recomandate

Salutare tuturor.La acest tv-led am o problema legata de sursa de alimentare. Nu gasesc o schema ptr. el sau ceva ajutator sa pot rezolva problema. Am gasit fetul 7n65l si rezistentele ce leaga sursa la masa arse si nu se mai distinge valoarea lor. Sunt 5 rezistente smd in paralel numai doua se mai observa valoarea de 1OM,cred ca si celelalte sunt identice ,controlerul este de tip fan 6755 care desii nu-l vad plesnit sau ceva in scurt pe langa el nu-l iau de bun si am sa-l inlocuiesc automat si pe acesta ,rugamintea era daca cineva detine schema la placa de baza HC-T.SP9202P62

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciuca paul

4

• bobo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

eu as pune o rez de o,22 ohm/2w in locul celor 5 rez.

verificati si rezistenta din grila mosfet care are obiceiul sa se intrerupa cand se defecteaza tranz.aceasta rez este de cativa ohm.

inlocuiti si controlerul impreuna cu tranz si rez.

succes.

Link spre comentariu

Si totusi poate are cineva o astfel de placa sa pot identifica un tz. smd ce se afla pe grila fetului spre controler ce s-a ars impreuna cu alti rezistori

Link spre comentariu

Si totusi poate are cineva o astfel de placa sa pot identifica un tz. smd ce se afla pe grila fetului spre controler ce s-a ars impreuna cu alti rezistori

Placa este HC-T.SP9202P62 sau HK-T.SP9202P62?

Link spre comentariu

Ma gandeam la o adaptare de sursa inlocuitoare ,dar nu cunosc exact ce valori au cele trei iesiri .Aproximatv c-am banuiesc acele valori dar va cer pareri suplimentare in vederea acestei modificari..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări