Radiotelegrafist Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Am sa continui maine cu ambele variante si am sa va comunic rezultatul,oricum va multumesc si o seara buna in continuare. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Driverul ce ti l-am dat eu e cel oficial, lasa alte prostii ca sunt burdusite cu adware/spyware si nu fac nimic bun. Altul nu exista ( de fapt nu exista decat pentru windows vista ) Vezi ca trebuie setat executabilul in modul compatibilitate cu windows vista, nu merge direct cu dublu click si gata, cum presupun ca ai facut tu. Dai click drepta -> proprietati -> compatibilitate. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Driverul ce ti l-am dat eu e cel oficial, lasa alte prostii ca sunt burdusite cu adware/spyware si nu fac nimic bun. Altul nu exista ( de fapt nu exista decat pentru windows vista ) Vezi ca trebuie setat executabilul in modul compatibilitate cu windows vista, nu merge direct cu dublu click si gata, cum presupun ca ai facut tu. Dai click drepta -> proprietati -> compatibilitate. nu am executat procedura aceasta niciodata,am sa incerc maine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum