Radiotelegrafist Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Va salut colegi,am o problema cu o unitate pc si anume ca instalarea decurge normal pana cand ajunge la restartare si anume ca se restarteaza si apoi in loc sa continue instalarea el o ia de la inceput cu instalarea,va multumesc anticipat pentru eventualele idei. placa de baza este aceasta:https://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/gigabyte/ga-j1900n-d3v/ Link spre comentariu
altuser Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Cea mai simpla verificare/incercare: Cand se restarteaza, scoti cd/dvd/memstick cu kitul de instalare. Cred ca in ordinea de boot din BIOS, hdd nu este pe primul loc. Daca ai scos kitul, va incerca sa faca boot de pe hdd, asa cum e normal. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Cea mai simpla verificare/incercare: Cand se restarteaza, scoti cd/dvd/memstick cu kitul de instalare. Cred ca in ordinea de boot din BIOS, hdd nu este pe primul loc. Daca ai scos kitul, va incerca sa faca boot de pe hdd, asa cum e normal. Am incercat de nenumarate ori procedura cu scosul dvd-ului dar degeaba,tot se restarteaza,hdd-ul este pe primul loc in bios. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Problema rezolvata. Link spre comentariu
vasi47 Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Spune sa stim si noi cum ai rezolvat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum