Mircea Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Frumos si desigur functional. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Rabdare de japonez batran. ChaN Link spre comentariu
puriu Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Wrappingul a aparut initial ca o conexiune provizorie la primele calculatoare. S-a constatat ca fiabilitatea acestor conexiuni este mai mare decat a celor lipite. Nu este nevoie de multa rabdare, sunt pistoale care infasoara si taie firul mai repede decat o lipire cu letconul. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Asa o fi,dar ce e in pozele alea,nu are nici o legatura cu wrappingul cu pistol. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Žn timpul necesar lipii atitor fire eu proiectam un cablaj, îl realizam practic, lipeam componentele și îmi ramine și un proiect de cablaj pe lingă timpul salvat... In rest nu am ce spune, foarte frumos lucrat. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Se pare ca autorul nu e chiar un incepator. Cred ca el bea si o bere (+ realizarea practica) cat unii doar se lauda cu ce pot. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 (editat) Exact dar orice ai spune lucrarea aia a luat foarte mult timp sa fie realizata. Cit de des ai lipit fire de 0.2mm pe pini de 0.25mm cu pas de 0.4mm. Nu-s lipituri pe care care sa le faci în 5 secunde cu ochii inchisi. Editat Decembrie 3, 2017 de sesebe Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 (editat) O performanta demna de aplauze. Am avut si eu un coleg de service GSM care a dezlipit un proc de pe placa unu telefon Nokia 6280, a tras o litza intre doua pad-uri, a facut reballing apoi a lipit procul la loc. Si telefonul a functionat, problema era lipsa de semnal. Editat Decembrie 3, 2017 de Untold Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Eu construiesc de ani de zile numai astfel, cu cablaj de test și fire, indiferent de complexitatea montajului. Bine, nu-mi ies toate cu estetica celor postate de colegul Thunderer.....Nu mai am demult răbdarea să mai desenez, corectez, corodez, spăl și să găuresc cablaje. Creez cablajul pe loc, prima dată așez componentele de formă pe cablajul de test și apoi încerc să optimizez traseele posibile, încercând să folosesc o suprafață minimă de cablaj. Nu sunt de acord cu cei ce spun că durează mult, dimpotrivă economisesc destul timp folosind cablaj de test, gata găurit. Poate dacă mai repar din construcțiile deja realizate, pun și poze....dar nu e neapărat ceva cu care să mă laud, fiindcă recunosc că am devenit cam leneș odată cu vârsta. Fiu-meu a început ,,din start,, să cableze numai astfel, iar acum face montaje cu microcontrollere, folosind tot cablaj de test. Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Se pare ca autorul nu e chiar un incepator. Cred ca el bea si o bere (+ realizarea practica) cat unii doar se lauda cu ce pot. Ce putere trebuie sa aiba letconul pentru a nu topi izolatia acelor fire subtiri? Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Sint fire lacuite mai speciale (de preferat) cu topirea izolatiei de lac la 180°C pt a nu folosi aspirina.... Link spre comentariu
q_acdc Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 (editat) Sint fire lacuite mai speciale (de preferat) cu topirea izolatiei de lac la 180°C pt a nu folosi aspirina.... Anii 85 foloseam asa ceva!(cu izolatie pvc) Editat Decembrie 4, 2017 de q_acdc Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Diferite scule pentru wrapping. Link spre comentariu
one Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Eu construiesc de ani de zile numai astfel, cu cablaj de test și fire, indiferent de complexitatea montajului. Din pacate nu am reusit sa ating aceasta performanta. Dincolo de comoditatea absoluta de a experimenta imediat pe o placa cu gauri, imediat de complexitatea creste, incep sa regret ca nu am facut un cablaj imprimat. Din fericire nu am avut prea multe probleme pana acum caci din ghemul de fire nu stiu cum as fi iesit. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Trebuie sa fii o tira tacanit ca sa faci asa ceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum