cipcirip Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Salut. Am 2 tv combo cu dvd incorporat, 19`, la care nu am telecomanda. Sunt aduse din UK, pe sasiu are inscriptionata seria B.LT709E 8034, si mai are o eticheta aplicata XW 08030112 HT190WG1-100 5V. Aveti idee ce telecomanda s-ar potrivi ? Doresc sa le folosesc in camerele copiilor. Avand in vedere ca sunt oarecum depasite, nu as vrea sa cheltui mult cu telecomenzile; am vazut pe ebay la niste preturi prohibitive... Multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Pune o poza cu eticheta din spatele tv-ului Link spre comentariu
cipcirip Postat Decembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Eticheta spate si sasiu: Link spre comentariu
cipcirip Postat Decembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Nimeni ? Nimic ? Link spre comentariu
tehtronics Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Ai telecomenzi MFY sau Longer? Link spre comentariu
cipcirip Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Nu am de nici un fel; nu am riscat sa iau ceva nefunctional/necompatibil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum