Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amp 50W subwoofer

Vizitator dj_cristi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

2

• Incepator

1

• Mircea Bartic

1

• Muzyk_ant

1

Top autori în acest subiect

Vizitator dj_cristi

hm... m-am uitat la nishte stk-uri de la telezimex si ce vad...STK0050 112,000 STK0050-SAN 1,772,760 sa inteleg ca primul e contrafacut si al doilea e original fabricat de sanyo?mi se pare cam mare pretul.

Link spre comentariu

si mai contrafacute.......tot ce se cumpara bine si mai mult se si contraface...asta e politica celor care isi bat joc de astfel de integrate....hai mai cum sa fie un final de 200W doar 270000mii de lei cand stim ca asa integrat ar trebui sa aiba finali care sa coste macar unul cat costa integratu la pretu asta, nu mai vorbim de restul costurilor de fabricatie , si intradevar acel stk0050 are toate sansele sa fie original , dar la pretul ala cred ca , cumperi piese de doua finale discrete poate trei :) 50W nu e asa o mare tragedie ia si tu o schema de pe net , si incearca niste darlingtoane ceva tip147 142,,,,alea le mai gasesti inca originale la vitacom si cam la 100000 iei perechea , is alea pe care scrie morroco Pt sub nu-ti recomand tda7294....desi e des folosit , dar poate ca din considerente de economie , spatiu....desi daca stai bine sa te gnadesti ...e mai mult din comoditate....integratu asta ar merge foarte bine pt medii inalte iar un stk....ei bine , nu ca ar suna rau , dar la banii aia ....

Link spre comentariu
Vizitator jkraxi

In cazul in care nu mergi pe ideea pe care ti-a propus-o muzyk_ant si vrei sa ramai la un integrat iti recomand LM3875, dar e mai greu de gasit in Romania (personal nu l-am gasit desi tare as mai fi vrut) sau LM 3886 (in jur de 200.000). Daca te uiti un pic pe datasheet o sa intelegi de ce l-am recomandat.

Link spre comentariu

STK4048II-SAN PWR AMP 1*150W/8E 59V .4% STK4048II-SAN / PWR AMP 1*150W/8E 59V .4%Poate fi comandat, chiar daca nu exista stoc.Pret unitar pe BUC: 358.824STK4048V-SAN PWR AMP 1*150W/8E 60V .08 STK4048V-SAN / PWR AMP 1*150W/8E 60V .08Poate fi comandat, chiar daca nu exista stoc.Pret unitar pe BUC: 784.034de ieftin nu e intocmai ieftin..poate ai dreptate ca is contrafacute... eu am unul care distorsioneaza putin la nivele mici (sub 2W) in zona mediilor si a inaltelor, dar am dat si cateva chefuri cu el si pana acum nu a crapat desi am pus pe un canal o boxa de 4 ohmi

Link spre comentariu
Vizitator dj_cristi

fa ceva cu TDA 7294,suna foarte bine, are 70W RMS, dar daca ii mai iei din tensiunea de alimentare poate debita 50W .

ampu nu era ptr. mine ci ptr. un prieten, cred ca o sa faca pe tda7294 cu un toroidal de 100VA 2*22V. e vreo 420mii la petracam atat ii ajunge ptr. a scoate 50W rms pe 8ohmi.i-ar mai tb.PUNTE REDRESOARE 4A/420V rms Pre? 25.000 LEI 2*4700 MF/ 35 V Pre? 2*50.000 LEIsi restul de comp. minuscule :)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări