miron1947 Postat Decembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2017 (editat) Mai am o problema cu Unbuntu sau laptopul, pentru destinatia Miron, nu am posibilitatea sa trimit fisere, cum am pentru destinatia 8 GB, stie cineva de ce si cum as putea rezolva? Editat Decembrie 2, 2017 de miron1947 Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Vad ca "Miron" ala este calculator sau laptop, pai nu se poate trimite pana nu alegi din calculatorul/laptopul respectiv optiunea corespunzatoare, altfel nu are cum sa mearga: Link spre comentariu
thebluefox Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Dar se poate apela(audio/video) din Firefox? Inca n-am incercat, dar am inteles ca nu. Aplicatia Skype este detinuta acum de Microsoft, care detine de asemenea Microsoft Windows. Suportul pentru Linux va fi destul de slab, dar chiar si inainte, utilizatorii avansati se Linux preferau alte modalitati de comunicare. Se pare ca de cand Microsoft a preluat Skype aplicatia nu mai este la fel de OK. Pe un sistem Debian Linux am instalat totusi Skype fara probleme. S-ar parea ca va lipsesc totusi ceva librarii, sau Ubuntu nu este actualizat la ultima versiune. Mai am o problema cu Unbuntu sau laptopul, pentru destinatia Miron, nu am posibilitatea sa trimit fisere, cum am pentru destinatia 8 GB, stie cineva de ce si cum as putea rezolva? E mult mai lipsit de batai de cap sa folositi un cablu de date intre calculator si telefon. Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2017 (editat) .E mult mai lipsit de batai de cap sa folositi un cablu de date intre calculator si telefon. Catre telefon (acel 8G), am optiunea de a alege si trimite fisiere, de la laptop catre PC(Miron) nu-mi apare acea optune si nu inteleg de ce. Editat Decembrie 2, 2017 de miron1947 Link spre comentariu
thebluefox Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Catre telefon (acel 8G), am optiunea de a alege si trimite fisiere, de la laptop catre PC(Miron) nu-mi apare acea optune si nu inteleg de ce. Pe PC aveti adaptor Bluetooth? Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 (editat) Da. Editat Decembrie 7, 2017 de miron1947 Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Catre telefon (acel 8G), am optiunea de a alege si trimite fisiere, de la laptop catre PC(Miron) nu-mi apare acea optune si nu inteleg de ce. Tocmai ti-am spus mai devreme de ce. Nu ai citit ? Pe "Miron" ala alegi "primire fisiere", abia apoi incerci, nu-i ca la alte dispozitive. Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 (editat) Pe "Miron" ala alegi "primire fisiere", abia apoi incerci, nu-i ca la alte dispozitive. Pe PC(Miron) am selectat optiunea ,,Receive a File", dar ramane in asteptare, daca laptopul nu-i trimite nimic.Eu la laptop am problema cu destinatia PC. Aici https://www.elforum.info/topic/128998-skype-ubuntu-sony-vaio/page-2?do=findComment&comment=1610201 se poate observa diferenta de optiuni in laptop intre telefon si PC. Spre telefon(8G) am optiunea send a file, dar spre PC(Miron),nu. Editat Decembrie 7, 2017 de miron1947 Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Da-i off si apoi iarasi on la bluetooth pe laptopul cu ubuntu, in tot acest timp pe pc sa fie activat "receive a file", poate va merge asa Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 (editat) Am facut si asa, dar fara succes. L-am pus si sa scaneze(dupa ce am sters Miron din lista) din nou si tot degeaba. P.S. PC-ul(Miron) cu telefonul(acelasi 8G) comunica in ambele sensuri, pot trimite sau primi, indiferent de pe care dispozitiv. Editat Decembrie 7, 2017 de miron1947 Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Instaleaza blueman in ubuntu, incearca: sudo apt-get install blueman din consola sau cauta "blueman" in interfata grafica ( care o fi ea ) Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 (editat) Multumesc, am sa incerc maine si revin cu rezultatul. cauta "blueman" in interfata grafica ( care o fi ea ) Cum ajung acolo? Editat Decembrie 7, 2017 de miron1947 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum