Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Skype Ubuntu Sony Vaio

miron1947

Postări Recomandate

Mai am o problema cu Unbuntu sau laptopul, pentru destinatia Miron, nu am posibilitatea sa trimit fisere, cum am pentru destinatia 8 GB, ajw2tx.png stie cineva de ce si cum as putea rezolva?

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Dar se poate apela(audio/video) din Firefox?

Inca n-am incercat, dar am inteles ca nu.

Aplicatia Skype este detinuta acum de Microsoft, care detine de asemenea Microsoft Windows. Suportul pentru Linux va fi destul de slab, dar chiar si inainte, utilizatorii avansati se Linux preferau alte modalitati de comunicare.

Se pare ca de cand Microsoft a preluat Skype aplicatia nu mai este la fel de OK. Pe un sistem Debian Linux am instalat totusi Skype fara probleme.

S-ar parea ca va lipsesc totusi ceva librarii, sau Ubuntu nu este actualizat la ultima versiune.

Mai am o problema cu Unbuntu sau laptopul, pentru destinatia Miron, nu am posibilitatea sa trimit fisere, cum am pentru destinatia 8 GB, ajw2tx.png stie cineva de ce si cum as putea rezolva?

E mult mai lipsit de batai de cap sa folositi un cablu de date intre calculator si telefon.

Link spre comentariu

.E mult mai lipsit de batai de cap sa folositi un cablu de date intre calculator si telefon.

Catre telefon (acel 8G), am optiunea de a alege si trimite fisiere, de la laptop catre PC(Miron) nu-mi apare acea optune si nu inteleg de ce.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Catre telefon (acel 8G), am optiunea de a alege si trimite fisiere, de la laptop catre PC(Miron) nu-mi apare acea optune si nu inteleg de ce.

Tocmai ti-am spus mai devreme de ce. Nu ai citit ?

Pe "Miron" ala alegi "primire fisiere", abia apoi incerci, nu-i ca la alte dispozitive.

Link spre comentariu

Pe "Miron" ala alegi "primire fisiere", abia apoi incerci, nu-i ca la alte dispozitive.

Pe PC(Miron) am selectat optiunea ,,Receive a File", dar ramane in asteptare, daca laptopul nu-i trimite nimic.Eu la laptop am problema cu destinatia PC.

Aici https://www.elforum.info/topic/128998-skype-ubuntu-sony-vaio/page-2?do=findComment&comment=1610201 se poate observa diferenta de optiuni in laptop intre telefon si PC.

Spre telefon(8G) am optiunea send a file, dar spre PC(Miron),nu.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Am facut si asa, dar fara succes.

L-am pus si sa scaneze(dupa ce am sters Miron din lista) din nou si tot degeaba.

P.S.

PC-ul(Miron) cu telefonul(acelasi 8G) comunica in ambele sensuri, pot trimite sau primi, indiferent de pe care dispozitiv.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Multumesc, am sa incerc maine si revin cu rezultatul.

cauta "blueman" in interfata grafica ( care o fi ea )

Cum ajung acolo?

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări