Florinel TV Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 ECOMENZI ASPECT ORIGINAL / NIPPON / TELECOMANDA NIPPON NIP04 Telecomanda Nippon NIP04 ECT ORIGINAL / NIPPON / TELECOMANDA NIPPON NIP03 Telecomanda Nippon NIP03 Link spre comentariu
tehtronics Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 MFY 1523 sau 561 Longer 01385 sau 01213 Link spre comentariu
AstraHu-07 Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 (editat) https://www.telecomanda.ro/index.asp?PAS=4&tip=TEL&LMarca=SUNNY puteti comanda de aici absolut orice marca de telecomanda.. recomand cu toata increderea aceasta firma.. acum un an am comandat si eu o telecomanda pentru un televizor beko care s a dovedit a nu fi ce-a buna, i am sunat ,le am explicat fenomenul si m au pus sa trimit telecomanda inapoi , urmand sa primesc alta,.. .Recomand cu toata increderea ! Editat Decembrie 4, 2017 de nedelcu Link spre comentariu
Vizitator Lupu Florin Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 La 05.12.2017 la 1:45, nedelcu a spus: Pentru Tv Sunny , mai multe modele aici http://www.telecomenzinoi.ro/index.php?fc=module&module=leoproductsearch&controller=productsearch&orderby=position&orderway=desc&cate=&search_query=sunny Link spre comentariu
cornel1962 Postat Martie 26, 2018 Partajează Postat Martie 26, 2018 ...prin luna decembrie am avut la reparat in atelier 3 tv-uri marca SUNNY, dar toate echipate diferit ( sasiu ). Nu mai retin acum ce sasiuri erau, unul stiu sigur ca era M35 ! Asa ca atentie cand cumparati telecomanda, doar dupa marca tv-ului !!! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 26, 2018 Partajează Postat Martie 26, 2018 Pune o poza cu meniu tv-ului daca are buton de meniu , si cum spune colegu este marca SUNNY dar cu sasie diferite si cu telecomenzi diferite poate fi cu sasiu M35 cu tel.nipxxx sau cu sasiu china cu tel.NP51 si cu model sasiu Link spre comentariu
AstraHu-07 Postat Aprilie 13, 2018 Partajează Postat Aprilie 13, 2018 La 26.03.2018 la 8:51, cornel1962 a spus: ...prin luna decembrie am avut la reparat in atelier 3 tv-uri marca SUNNY, dar toate echipate diferit ( sasiu ). Nu mai retin acum ce sasiuri erau, unul stiu sigur ca era M35 ! Asa ca atentie cand cumparati telecomanda, doar dupa marca tv-ului !!! Domnu cornel1962,observ ca sunteti din dambovita, sunteti cumva din targoviste? am si eu un televizor beko[Bk20t] la care dupa un anumit interval de timp i se da imaginea intr-o parte... o sa postez o poza sa vedeti despre ce e vorba, cum putem lua legatura pt o eventuala reparare ? Le: prin cablu analogic nu receptioneaza toate canalele, daca un anumit canal merge OK , dupa un interval de cca 5 minute se bruiaza atat imaginea cat si sunetul. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Aprilie 14, 2018 Partajează Postat Aprilie 14, 2018 ...va salut ! Nu sunt din Tgv., aprox.40km spre Sinaia. Va contactez mai tarziu...am laptop-ul defect si pe tel. e mai greu ! Link spre comentariu
AstraHu-07 Postat Aprilie 14, 2018 Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Sunteti cumva prin zona Sacuieni-Adanca-I.l caragiale? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Aprilie 15, 2018 Partajează Postat Aprilie 15, 2018 ...nu, catre Sinaia ! Hai sa discutam in privat, astèpt PM si daca pot sa va ajut cu ceva, o fac cu mare placere ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum