Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Activare DVB-C 17MB62

gabiz_ro

Postări Recomandate

3 hours ago, Florinel TV said:

Eu am spus sa puna aceste foldere sa vada daca descarca ceva pe ele, si apoi sa puna cate un folder in parte, dar vad ca nu ai inteles nimic

Ba am inteles perfect Florinele, da mai facem si noi cate o gluma din cand in cand...

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Cu mare bucurie in suflet am activat pe un Finlux 22F930FHD dvbc prin modificarea fisierului swpro a activari cable, o prima victorie am prins canalele digitale dar pe cele hd nu am imagine doar sunet,mai apoi am modificat si profilul hardware  cu activare mpeg4 dar nimic din pacate,oare exista vreo solutie testata si viabila? poate cineva a gasit deja solutia! 

Editat de Cipolino
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Cipolino a spus:

Cu mare bucurie in suflet am activat pe un Finlux 22F930FHD dvbc prin modificarea fisierului swpro a activari cable, o prima victorie am prins canalele digitale dar pe cele hd nu am imagine doar sunet,mai apoi am modificat si profilul hardware  cu activare mpeg4 dar nimic din pacate,oare exista vreo solutie testata si viabila? poate cineva a gasit deja solutia! 

Nu exista nici-o solutie pentru ca procesorul nu are decodor mpeg4 !!, am facut eu teste cu placi identice dar cu procesoare diferite, unele procesoare au decodor mpeg4 pentru programele digitale HD, altele nu au, am pierdut zile si nopti ca sa aflu....., oricum e foarte bine si asa ca ai activat DVB-C, chiar daca cele HD nu se vad, acestea se pot viziona tot digital in aceiasi grila de programe la rezolutie mai mica si bineinteles ca se vad mult mai bine fata de programele analog !

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 18 ore, Costica Tv a spus:

Nu exista nici-o solutie pentru ca procesorul nu are decodor mpeg4 !!, am facut eu teste cu placi identice dar cu procesoare diferite, unele procesoare au decodor mpeg4 pentru programele digitale HD, altele nu au, am pierdut zile si nopti ca sa aflu....., oricum e foarte bine si asa ca ai activat DVB-C, chiar daca cele HD nu se vad, acestea se pot viziona tot digital in aceiasi grila de programe la rezolutie mai mica si bineinteles ca se vad mult mai bine fata de programele analog !

Asa este se vad mai bine decât analogic si ai si epg si detalii despre programe,oare sa fie vorba despre lipsa mpeg 4 la procesor sau totusi o chichita software care trebuie elucidata?

Editat de Cipolino
Link spre comentariu
Acum 1 oră, Cipolino a spus:

Asa este se vad mai bine decât analogic si ai si epg si detalii despre programe,oare sa fie vorba despre lipsa mpeg 4 la procesor sau totusi o chichita software care trebuie elucidata?

Hai ca iti explic mai amanuntit ca sa intelegi, deci am avut doua placi identice 17mb62 dar cu procesoare diferite, una din placi nu vedea programele HD, cealalta placa vedea perfect programele HD, gasisem pe un forum precum ca lipsa imagini pe programele HD se datoreaza procesorului ca nu stie mpeg4, pana la urma n-am mai rezistat si ca sa ma conving, am facut rocada la procesoare, rezultatul: placa care nu vedea programele HD, acum le vedea perfect, placa care vedea programele HD, acum nu le mai vedea, decat sunet si atat, sper ca acum ai inteles

Link spre comentariu

Deci solutia ar fi schimbarea procesorului, este lipit pe motherboard ca la laptopurile noi? Stii cumva modelul procesorului care functiona cu mpeg 4,pare a fi un Mstar de 312mh.

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Cipolino a spus:

Deci solutia ar fi schimbarea procesorului, este lipit pe motherboard ca la laptopurile noi? Stii cumva modelul procesorului care functiona cu mpeg 4,pare a fi un Mstar de 312mh.

cumperi placa cu totul la 80-120lei

Link spre comentariu
Acum 20 minute, Cipolino a spus:

Eu stiu ce procesor face mpeg4, dar intrebarea e tu cum il schimbi, ai unelte ??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări