Vizitator Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Acum 16 minute, nei_service a spus: Salut, pentru cine mai are nevoie si nu a reusit pana acum, activarea imaginii pentru programele HD se face din hwprofile- sectiunea Mpeg4 . Am atasat o imagine mai jos. Numai bine Daca citeai mai cu atentie postarile vedeai ca activarea optiuni Mpeg4 nu rezolva problema de imagine pe programele HD. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 5, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2019 La unul am reusit sa-l fac,nu mai retin detaliile lui insa am avut imagine dupa rescrierea fisierelor din PQ,fara cel de panel. Am mai avut recent unul la care nu am reusit decat sa-l omor de cateva ori,rescris cu tot felul de versiuni,nu a vrut de nici un fel.In service menu initial era la PQ WXGA apoi FHD insa imagine pe cele FHD nu era. Link spre comentariu
nei_service Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 1 oră în urmă, Costica LCD a spus: Daca citeai mai cu atentie postarile vedeai ca activarea optiuni Mpeg4 nu rezolva problema de imagine pe programele HD. Salut Costica LCD. La mine a rezolvat problema. Vorbesc despre un tv cu mb65 adus din Anglia la care am activat optiunea pentru cablu digital cu Vestel Toolbox apoi m-am lovit de problema canalelor HD. Am aparatul pe masa deci garantat nu vorbesc prostii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 (editat) Acum 33 minute, nei_service a spus: Salut Costica LCD. La mine a rezolvat problema. Vorbesc despre un tv cu mb65 adus din Anglia la care am activat optiunea pentru cablu digital cu Vestel Toolbox apoi m-am lovit de problema canalelor HD. Am aparatul pe masa deci garantat nu vorbesc prostii. OK, la MB65 nu am stiut......,foarte frumos!, acum daca tot l-ai rezolvat perfect, ar fi fost bine sa salvezi profilele din tv cu stickul, ca pe viitor mai mult ca sigur vei avea nevoie si tu de ele.. Uite aici topicul cu instructiuni pentru salvarea fisierelor pe stick....https://www.elforum.info/topic/136160-profile-vestel-lcd-de-reparare-17mbxx/ Editat Septembrie 5, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 la mine nu a mers la un mb65 Link spre comentariu
nei_service Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Acum 9 minute, Costica LCD a spus: OK, la MB65 nu am stiut......,foarte frumos!, acum daca tot l-ai rezolvat perfect, ar fi fost bine sa salvezi profilele din tv cu stickul, ca pe viitor mai mult ca sigur vei avea nevoie si tu de ele.. Uite aici topicul cu instructiuni pentru salvarea fisierelor pe stick....https://www.elforum.info/topic/136160-profile-vestel-lcd-de-reparare-17mbxx/ Fisierele modificate pentru TV ISIS cu 17MB65 sunt atasate mai jos. Spor la treaba! profile.rar Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Acum 25 minute, iuliantv a spus: la mine nu a mers la un mb65 Probabil ca depinde si de tipul displayului.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Acum 29 minute, nei_service a spus: Fisierele modificate pentru TV ISIS cu 17MB65 sunt atasate mai jos. Spor la treaba! profile.rar 13 kB · 3 downloads Salveaza si fisierele pentru display cu folderul "downloadpq.mb65" ca astea sunt mai importante ca toate.... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 5, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2019 (editat) @nei_service Salveaza tot nu doar profilele. In imaginea de service menu se vede ca are panel si PQ FHD Ala pare si 3D TV Cel ce a mers la mine posibil sa fi fost tot FHD Cel ce nu a mers sigur nu era FHD Oricum mesajul era lipsa video. Poate alt tip de procesor,ceva configurabil hardware pe placa sa conteze la asa ceva. Am incercat si cu soft usb pentru ceva FHD,bineinteles ca am ramas fara imagine,am schimbat "orbeste" doar fisierul "VESTEL_D1_Plus_PNL.bin" si a aparut imaginea insa pe cele FHD tot nu era imagine. Editat Septembrie 5, 2019 de gabiz_ro Link spre comentariu
nei_service Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 1 oră în urmă, gabiz_ro a spus: Acum 1 oră, gabiz_ro a spus: @nei_service Salveaza tot nu doar profilele. In imaginea de service menu se vede ca are panel si PQ FHD Ala pare si 3D TV Cel ce a mers la mine posibil sa fi fost tot FHD Cel ce nu a mers sigur nu era FHD Oricum mesajul era lipsa video. Poate alt tip de procesor,ceva configurabil hardware pe placa sa conteze la asa ceva. Am incercat si cu soft usb pentru ceva FHD,bineinteles ca am ramas fara imagine,am schimbat "orbeste" doar fisierul "VESTEL_D1_Plus_PNL.bin" si a aparut imaginea insa pe cele FHD tot nu era imagine. Da, este si 3D. Am salvat si fisierele pemtru display, in caz ca are cineva nevoie. Numai bine downloadpq.mb65.rar Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Pentru ca nu ai desfacut tv-ul si nu ai de unde sa stii modelul de panel, o sa postez eu ce model este, mai mult ca sigur e vorba de ecranul LC420WUE-SDP1 Link spre comentariu
kopko Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 pentru 17MB82S stie careva cum se activeaza decodarea DTS? Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 (editat) Daca este vorba de SDT nu DTS 1. Salvezi profilul pe un stick. Deschizi swprofile cu Vestel Toolbox. Te duci la Config - SDTServiceAddition, dai click pe el. Se deschide alt folder numit tot SDTServiceAddition. Apare in dreapta dword bool FALSE sau TRUE. Daca este FALSE dai click stanga de 2 ori si modifici in TRUE. Salvezi si rescrii profilul in tv. 2. Salvezi profilul, postezi aici si rogi pe cineva sa-l modifice. Pentru orientare mai citesti aici https://www.elforum.info/topic/136160-profile-vestel-lcd-de-reparare-17mbxx/ Editat Februarie 5, 2020 de yokoono Link spre comentariu
megabit Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 ... cum se activeaza decodarea DTS? DTS – Digital Theater Systems – sistem brevetat si standardizat de redare audio Surround. Utilizeaza canale de sunet aditionale pentru a obtine o buna spatialitate. Sistemul DTS presupune codare/decodare pentru componenta audio, din acesta cauza televizoarele care nu au DTS neputand sa redea sonorul la anumite inregistrari (MKV). Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 20, 2020 Partajează Postat Februarie 20, 2020 profil salvat din tv perfect functional inclusiv dvb-c hd activ HITACHI 32H8D02 main: 17mb62-2.6 psu 17pw25-4 panel: lc320dxn (se)(r1) T-Con: lc320exn p/n6870c-0370a lg18273 service tuner HITACHI 32H8D02 17mb62 lg tuner dvb-c.rar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum