iuliantv Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 daca am sa am timp am sa ma mai joc,sa vad ce si cum,poate gasesc ce anume si unde,cat despe ce am postat,puteti face copy paste si sa puneti unde vreti,ca nu ma supar Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 5, 2019 Partajează Postat Martie 5, 2019 Acum 13 ore, Costica LCD a spus: Exact asa am avut patit si eu la ultimul tv, in prima faza m-am gindit sa activez si mpeg4 dar degeaba, apoi am gindit ca poate rezolutia displayului nu permite acest lucru dar mi-am dat seama ca nu e asa ...., dupa ce am descarcat toate fisierele in tv copiate pe stick din alt tv, am avut si imagine corecta pe programele digitale HD, nu se stie care fisier e responsabil pentru imaginea HD, ca eu nu am mai avut rabdare sa fac experimente...am inlocuit in tv toate fisierele de la cap la cap, adica cele descarcate din alt tv cu denumirea folderului "downloadpq.mb62" si cele din folderul "downloadprofile.mb62", apoi am restartat tv-ul si am avut imagine pe programele HD, deci nu se stie care din fisiere sunt responsabile pentru imagine HD, ori cele din folderul "downloadprofile.mb62" inlocuite in tv cu folderul "profile" ori cele inlocuite cu folderul "pq", deci ideia este sa inlocuiesti aceste fisiere de la un tv care stii ca programele digitale aveau imagine pe programele HD, acest lucru se poate afla foarte usor de la tv-urile a caror fisiere l-ai salvat, prin vizualizarea fisierului "mb62_swprofile.bin" cu programul "VESTEL-TOOLBOX", daca la "cable suport" e activat "true" atunci tv-ul respectiv a avut imagine pe programele digitale HD, daca are "false" atunci tv-ul e adus din afara unde se receptioneaza terestru VHF/UHF....postarile acestea erau bune la topicul dedicat deschis de mine....iulian daca accepti, cu acordul colegului validae mutam aceste postari in topicul https://www.elforum.info/topic/136160-profile-vestel-lcd-de-reparare-17mbxx/ asta ca sa nu fie risipa de informatie...... cum doriti nici o problema,din partea mea Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 5, 2019 Partajează Postat Martie 5, 2019 17 minutes ago, iuliantv said: cum doriti nici o problema,din partea mea M-am gindit mai bine, sunt ok postarile si aici ca sa continuie si acest topic..... Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 5, 2019 Partajează Postat Martie 5, 2019 Acum 19 ore, Costica LCD a spus: Exact asa am avut patit si eu la ultimul tv, in prima faza m-am gindit sa activez si mpeg4 dar degeaba, apoi am gindit ca poate rezolutia displayului nu permite acest lucru dar mi-am dat seama ca nu e asa ...., dupa ce am descarcat toate fisierele in tv copiate pe stick din alt tv, am avut si imagine corecta pe programele digitale HD, nu se stie care fisier e responsabil pentru imaginea HD, ca eu nu am mai avut rabdare sa fac experimente...am inlocuit in tv toate fisierele de la cap la cap, adica cele descarcate din alt tv cu denumirea folderului "downloadpq.mb62" si cele din folderul "downloadprofile.mb62", apoi am restartat tv-ul si am avut imagine pe programele HD, deci nu se stie care din fisiere sunt responsabile pentru imagine HD, ori cele din folderul "downloadprofile.mb62" inlocuite in tv cu folderul "profile" ori cele inlocuite cu folderul "pq", deci ideia este sa inlocuiesti aceste fisiere de la un tv care stii ca programele digitale aveau imagine pe programele HD, acest lucru se poate afla foarte usor de la tv-urile a caror fisiere l-ai salvat, prin vizualizarea fisierului "mb62_swprofile.bin" cu programul "VESTEL-TOOLBOX", daca la "cable suport" e activat "true" atunci tv-ul respectiv a avut imagine pe programele digitale HD, daca are "false" atunci tv-ul e adus din afara unde se receptioneaza terestru VHF/UHF....postarile acestea erau bune la topicul dedicat deschis de mine....iulian daca accepti, cu acordul colegului validae mutam aceste postari in topicul https://www.elforum.info/topic/136160-profile-vestel-lcd-de-reparare-17mbxx/ asta ca sa nu fie risipa de informatie...... eu as zice ca tunerul sau procesorul video al tv-ului nu stie decoda semnal video mpeg4(hd) ci doar mpeg2(sd) Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Deci am spus mai sus foarte clar, tv-urile care sunt aduse din afara au setari facute pentru a receptiona programele digitale terestre(DVB-T) prin inlocuirea anumitor fisiere se poate receptiona(DVB-C) si programele HD cu imagine, sasiurile au acelasi procesor si tuner(verificat de mine), deci nu e vorba de niciun tuner sau procesor diferit ci e vorba doar de niste modificari in setarile tv-ului pe care nu le poti face decit cu alte fisiere salvate din tv-uri cu DVB-C activat din fabrica Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 5, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2019 @Costica LCD nu poti primi mesaje in pm Ai cumva salvat DownloadProfile.mb62 pachetul cu imagine pe canalele HD? Link spre comentariu
yokoono Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Astea ? downloadprofile.mb62.rar Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 5, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Tot nu am imagine pe canalele HD cu astea Poate cele salvate cu "downloadpq.mb62" Astea sunt salvate din TV cu cable suport activ din fabrica? Link spre comentariu
yokoono Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Dintr-un Watson de 32 downloadpq.mb62.rar Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 5, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2019 (editat) Cu astea imagine intoarsa si aiurea,tot lipsa imagine pe cele HD. La o comparare rapida cu exceptia Titania4_vdplayer.bin care e alta versiune si VESTEL_D1_Plus_PNL.bin ce tine de setarile displayului, restul par identice. Editat Aprilie 5, 2019 de gabiz_ro Link spre comentariu
yokoono Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Deocamdata de la mb62 nu mai am. Mai caut, poate, poate. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 4 hours ago, gabiz_ro said: @Costica LCD nu poti primi mesaje in pm Ai cumva salvat DownloadProfile.mb62 pachetul cu imagine pe canalele HD? O sa mai sterg din ele....am niste profile pentru tunere Sony si LG18273 ambele profile au activ cable support din fabrica, ce terminatie are placa ta? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 5, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Era 17MB62-1 A luat clientul TV reparat,la urmatorul cu 17MB62 pot sa mai incerc. Poti uploada undeva fisierele? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 12 minutes ago, gabiz_ro said: Era 17MB62-1 A luat clientul TV reparat,la urmatorul cu 17MB62 pot sa mai incerc. Poti uploada undeva fisierele? Ti le-am trimis Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 5, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2019 (editat) Merci. Testez pe urmatorul. Comparand acum fisierele salvate din TV cu unele de la tine rezulta: Titania4_Main.bin identice Titania4_Main_Ex.bin identice Titania4_Main_Text.bin identice Titania4_vdplayer.bin diferite Posibil sa fie videoplayer pentru media,are si date diferite unul 4 altul 19 oct 2011 VESTEL_D1_Plus_PNL.bin diferite,dar asta tine de setari panel. Ramane sa verific celelate fisiere. Am ales pentru comparatia anterioara ce salvasei din Teletech.Apoi am vazut in swprofile ca ala nu are activ cable support. Am comparat ce salvasem azi din tv cu arhiva 17MB62-2.6 Aici e asa Titania4_Main.bin diferite Titania4_Main_Ex.bin identice Titania4_Main_Text.bin identice Titania4_vdplayer.bin identice,chiar aceeasi data la build 19 oct 2011 Deci Titania4_Main.bin face diferenta,dar nu sunt 100% sigur pana nu testez. Editat Aprilie 5, 2019 de gabiz_ro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum