Vizitator Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 (editat) Gata m-am prins!!, optiunea de "download profile" din firmware-ul tv-ului o are doar sasiele cu NAND FLASH, adica cele care modifica tuner, display...etc cu soft de pe stick, cum ar fi de exemplu MB60, MB61, MB62, MB70, MB95...etc, cele cu flashuri spi nu merg, cum ar fi MB55(cu 2 flashuri), MB82....etc Editat Mai 17, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Mai 17, 2018 Autor Partajează Postat Mai 17, 2018 (editat) Nu e OK Si-a facut acel folder din cauza ca cel mai probabil are si functia de inregistrare. Posibil sa fie nevoie de alta denumire a fisierului sau alta metoda. Din service menu nu are vreo optiune ceva? Editat Mai 17, 2018 de gabiz_ro Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Mai 17, 2018 Autor Partajează Postat Mai 17, 2018 Nu citisem si ultimul mesaj (sunt de pe tel acum si nu vazusem ca mai era o pagina cu mesaje). Nu e OK probabil cu downloadprofile.mb82 Cu sau fara el tot se facea acel folder DVR Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 (editat) Asa e am uitat sa precizez ca si cu stickul gol fara nici un fisier pe el, imi descarca acelasi folder "DVR", probabil ca merge si la sasiurile cu firmware in flashurile spi, dar trebuie sa stii ce sa pui pe stick.... Editat Mai 17, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 Deci se poate modifica si la MB82 in service cu aceste doua fisiere "phoenix_hwprofile.bin" si "phoenix_swprofile.bin" mai ramine sa aflam cum se descarca profilul din tv, adica ce denumire trebuie sa aibe fisierul pentru descarcare care se pune pe stick Link spre comentariu
Marian Roman Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 La 18.05.2018 la 20:56, Costica LCD a spus: Deci se poate modifica si la MB82 in service cu aceste doua fisiere "phoenix_hwprofile.bin" si "phoenix_swprofile.bin" mai ramine sa aflam cum se descarca profilul din tv, adica ce denumire trebuie sa aibe fisierul pentru descarcare care se pune pe stick La MB82 merge cu un folder gol numit "Read". Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 (editat) Trebuie incercat....... Editat Octombrie 9, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 cum trebuie redenumit mb62_swprofile.bin_patched l-am redenumit in mb62_swprofile.bin_patched.bin(si-a schimbat extensia in bin,cred ca e corect) l-am redenumit ca si pe cel descarcat pe usb din tv mb62_swprofile.bin si l-am eliminat pe cel descarcat din tv,par sa se instaleze in tv dar dvbc tot inactiv ramane,am folosit programul vestel tools,am patch-uit mb62_swprofile.bin am activat dvb-c a rezultat inca un fisier mb62_swprofile.bin_patched,acum intrebarea mea e ce trebuie sa contina stickul bagat in tv sa poata dawnloada acest patch pentru activare dvb-c,mai jos atasez fisierele salvate prin usb cu redenumirea unui folder gol DownloadProfile.mb62 (cu text sau alte variante nu a vrut) care cred ca sant necesare pentru activare dvb-c si bakup DownloadSpi.mb62 tot cu redenumirea unui folder gol in bakup DownloadSpi.mb62 http://www.filedropper.com/downloadprofilemb62 https://www.filedropper.com/showdownload.php/downloadprofilemb62 http://www.filedropper.com/patch_4 https://www.filedropper.com/showdownload.php/vesteltools o idee va rog,ce si cum trebuie pus pe stick va multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 Eu am activat dvb-c la vre-o 5-6 tv-uri pina acum fara probleme, posteaza fisierele salvate cu folderul "downloadprofile.mb62" din tv(e prea mare gramada postata mai sus si nu stiu care sunt salvate din tv...)si iti activez eu dvb-c din fisierul "mb62_swprofile.bin " si totodata o sa-ti si explic..... Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 merci de ajutor ,am rezolvat cu vestel toolbox ,voi spune ce si cum am facut Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 22 minutes ago, iuliantv said: merci de ajutor ,am rezolvat cu vestel toolbox ,voi spune ce si cum am facut Programele digitale HD se vad sau are numai sunet? Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 Acum 33 minute, Costica LCD a spus: Programele digitale HD se vad sau are numai sunet? nu se vad,doar sunet, cu toate ca am activat si mpeg4 am rascolit fisierele nu am gasit nimic legat de hd Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 deci am pus pe un stick gol formatat fat32,un folder gol redenumit DownloadProfile.mb62 ,am pus stikul in tv ,am intrat in sevice mode menu 4725,m-am dus pe usb operations,am dat ok,am scos stikul usb din tv si l-am bagat in pc,in stickul usb sau format tre binuri mb62_hwprofile mb62_langprofile mb62_swprofile am deschis programul vestel profile toolbox m-am dus pe folderul open vestel profile de unde am ales calea spre stikul din pc si am deschis swrprofile,m-am dus pe coonfig,cable support,in partea dreapta a programului am dat clic pe false,a aparut un mic ,,chenar,, cu fals, true ,save,cancel,am dat clic pe save,dupa care clic pe iconita cu discheta save profile, am inchis programul,m-am dus pe stick,si in interiorul sticului sau gasit aceleasi binuri si folder, DownloadProfile.mb62 mb62_hwprofile mb62_langprofile mb62_swprofile pe stick am creat un nou folder numit profile,in care am mutat binul mb62_swprofile,am sters celelalte 2 binuri ce au ramas mb62_langprofile,mb62_hwprofile,si astfel in stickul usb au ramas cele doua foldere DownloadProfile.mb62(un folder gool) profile(in interiorul caruia se afla mb62_swprofile ,binul modificat cu tool box) am pus stickul in tv,am reintrat in menu service,usb operation ok,sau instalat fisierele in cca 5 secunde,am scos stickul din tv,am deconectat tv-ul de la retea si am reconectat si in meniul principal de instalare a aparut si optiunea de digital cablu, toate acestea le-am facut cu ajutorul topicului deschis aici si acelor ce au experimentat.trebuie putintica rabdare citit de 2-3 ori ce scrie aici si intr-o adunatura de idei se reuseste deci multumesc tuturor de efortul depus toate cele bune Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 (editat) 58 minutes ago, iuliantv said: nu se vad,doar sunet, cu toate ca am activat si mpeg4 am rascolit fisierele nu am gasit nimic legat de hd Exact asa am avut patit si eu la ultimul tv, in prima faza m-am gindit sa activez si mpeg4 dar degeaba, apoi am gindit ca poate rezolutia displayului nu permite acest lucru dar mi-am dat seama ca nu e asa ...., dupa ce am descarcat toate fisierele in tv copiate pe stick din alt tv, am avut si imagine corecta pe programele digitale HD, nu se stie care fisier e responsabil pentru imaginea HD, ca eu nu am mai avut rabdare sa fac experimente...am inlocuit in tv toate fisierele de la cap la cap, adica cele descarcate din alt tv cu denumirea folderului "downloadpq.mb62" si cele din folderul "downloadprofile.mb62", apoi am restartat tv-ul si am avut imagine pe programele HD, deci nu se stie care din fisiere sunt responsabile pentru imagine HD, ori cele din folderul "downloadprofile.mb62" inlocuite in tv cu folderul "profile" ori cele inlocuite cu folderul "pq", deci ideia este sa inlocuiesti aceste fisiere de la un tv care stii ca programele digitale aveau imagine pe programele HD, acest lucru se poate afla foarte usor de la tv-urile a caror fisiere l-ai salvat, prin vizualizarea fisierului "mb62_swprofile.bin" cu programul "VESTEL-TOOLBOX", daca la "cable suport" e activat "true" atunci tv-ul respectiv a avut imagine pe programele digitale HD, daca are "false" atunci tv-ul e adus din afara unde se receptioneaza terestru VHF/UHF....postarile acestea erau bune la topicul dedicat deschis de mine....iulian daca accepti, cu acordul colegului validae mutam aceste postari in topicul https://www.elforum.info/topic/136160-profile-vestel-lcd-de-reparare-17mbxx/ asta ca sa nu fie risipa de informatie...... Editat Martie 4, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum