Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Activare DVB-C 17MB62

gabiz_ro

Postări Recomandate

Astazi am vrut sa activez si eu "Cable Support" la un sasiu 17MB55 si nu am reusit....deci am pus direct pe stick fisierul creat de mine "DownloadProfile.mb55" cu extensia "mb55" si dupa ce dau USB Operation imi apare urmatorul mesaj "error: MKSQUASH file could not be found at the removable device", chiar nu inteleg de ce la MB55 nu merge....la MB60 am facut de doua ori si a mers din prima....putin ajutor daca se poate:91

Link spre comentariu

Poate e vorba de vreun executabil linux folosit sa comprime cumva firmware.

Poti incerca sa decomprimi cumva firmware din tv si vezi daca gasesti in el vreun fisier mksquash (poate mksquashfs) si sa-l pui pe stick.

Altfel doar cu hexedit din dump dar si aici daca e in squahfs e comprimat si nu vezi in clar ce si cum sa modifici.

Link spre comentariu

Am decomprimat dumpul din 25Q64 cu programul 7-Zip si au rezultat urmatoarele fisiere:

AQ.bin

bornova_hwprofile.bin

bornova_swprofile.bin

PCF.pcf

PQF.bin

testmode.ptf

apoi cu programul "vestel_toolbox_v1.1" am activat "Cable Support" din fisierul "bornova_swprofile.bin", pina aici toate bune si frumoase....cu ce metoda sau program as putea sa comprim, sa "construiesc" dumpul la loc cu cele 6 fisiere de mai sus printre care si fisierul "bornova_swprofile.bin" modificat???

Link spre comentariu

M-am lasat pagubas pina la urma, deci ca sa se stie, la MB55 nu merge smecheria, e foarte pretentios, tv-ul l-am rezolvat pina la urma prin combinatie de dumpuri dar am vrut sa incerc cu stickul ca sa muncesc si eu mai putin........

Totusi cred ca pentru descarcat "profilul" din tv pe stick se foloseste alta denumire la fisierul "DownloadProfile.mb55" altfel nu ar avea sens......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Poate trebuia sa incerci initial sa salvezi configuratia din tv pe stick apoi sa vezi ce trebuie modificat si apoi actualizat in TV

Acel “downloadprofile.mb55” de unde il aveai?

Link spre comentariu

Am spus mai sus ca fisierul "DownloadProfile.mb55" eu l-am creat, la fel cum am facut si la MB60 si a functionat fara probleme, dar la MB55 nu salveaza nimic din tv pe stick, imi afiseaza pe ecran mesajul "error: MKSQUASH file could not be found at the removable device".......Trebuie pus altceva pe stick ca sa descarce din tv ce ai nevoie.....poate vom afla vreodata ce trebuie....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Probabil trebuie pus acel mksquash

Un executabil ceva,nu au avut spatiu probabil sa-l includa in firmware.

Tot probabil e ca e lansat cu ceva parametrii sau argumente.

Tot ce ramane din ceva distributii linux luat acel mksquah si pus pe stick,poate poate e compatibil 

Link spre comentariu

Acum doar ce am reparat un MB82-1A cu sursa defecta si zic hai sa fac un test la tv-ul functional, mi-a scos pe stick niste "balarii" de fisiere, deci nu merge, posibil sa mearga la MB82-2 sau MB82S, la MB95 merge sigur, am vazut pe youtube......care-o mai merge vom vedea pe viitor....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Deci dupa cum se stie am facut pe stick un fisier "downloadprofile.mb82" si mi-a descarcat din tv un folder numit "DVR" care contine alte 3 subfoldere si un fisier TXT, atasez mai jos arhiva cu folderul "DVR", probabil ar trebui redenumit altfel fisierul care se pune pe stick ca sa descarce ce trebuie.....nu stiu zic si eu.....Am tv-ul in posesia mea, daca ai vre-o ideie o testez imediat, la MB82 era de mare ajutor aceasta metoda, dar din pacate nu merge....

DVR.rar

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări