sebim Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Stimati domni, Vreau sa fac o improvizatie de karaoke pe TV -ul meu de acasa (full HD diag 80 cm, daca are importanta) La ziua fetei mele vreau sa le dau copiilor sa cante la microfon de pe negative tip karaoke gasite pe youtube. Cumva imi trebuie sa adaug ce canta ei in microfoane peste negativul care ruleaza in background in boxele TV-ului conectat hdmi la laptop pe youtube. Undeva imi scapa ceva sau chiar trebuie sa cumpar ceva exchipament specializat ca nici microfoane nu am . Sau poate exista un soft de PC care stie sa foloseasca intrarea MIC a placii de baza sau alt microfon wireless pe usb ...?! Orice sugestie e binevenita! Stima! Seb Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Da, folosesti un mixer, plus microfoanele aferente, iesirea conectata la intrarea de linie. Link spre comentariu
sebim Postat Noiembrie 29, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Dle modoran, Multumesc de ajutor. Aveti cumva si o recomandare de pe undeva? Stima! Seb Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Ce greu e să cauți cu Google după cuvintele ,,mixer karaoke,,..... https://www.emag.ro/microfoane-karaoke-cu-mixer-stereo-skytronic-set-zd-023144/pd/DJBN52BBM/ Link spre comentariu
draku Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 (editat) se poate folosi asa ceva (eu folosesc de ceva timp ca boxa portabila si am colegi ai caror copii o folosesc chiar pentru karaoke...) https://www.emag.ro/boxa-portabila-activa-akai-usb-sd-card-negru-ss022a-x6/pd/D0LMRMBBM/?gclid=EAIaIQobChMIhKbSkfHp1wIVtBXTCh13DATXEAAYASAAEgIz5_D_BwE&ref_cmp=ps&emagi_click_id=b179f9c624b1c7253db5a5901478b794 conectare pe bluetooth si intrare aux (rca) daca se poate conecta televizorul la ea ar fi rezolvarea problemei peste sunetul de la tv se suprapune microfonul boxei, care are si ceva reglaje de volum si ecou pentru o petrecere a copiilor (si chiar a adultilor) este foarte buna acumulatorul (cu plumb) tine cam 3 ore la un volum mediu, dar are intrare de 12V pentru o baterie mai mare sunetul este foarte bun si volumul mare singura parte proasta este radioul integrat Editat Decembrie 1, 2017 de draku Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 windousul nu are mixer ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum