Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

improvizare karaoke pe TV acasa

sebim

Postări Recomandate

Stimati domni,

Vreau sa fac o improvizatie de karaoke pe TV -ul meu de acasa (full HD diag 80 cm, daca are importanta)

La ziua fetei mele vreau sa le dau copiilor sa cante la microfon de pe negative tip karaoke gasite pe youtube.

Cumva imi trebuie sa adaug ce canta ei in microfoane peste negativul care ruleaza in background in boxele TV-ului conectat hdmi la laptop pe youtube.

Undeva imi scapa ceva sau chiar trebuie sa cumpar ceva exchipament specializat ca nici microfoane nu am .

Sau poate exista un soft de PC care stie sa foloseasca intrarea MIC a placii de baza sau alt microfon wireless pe usb ...?!

Orice sugestie e binevenita!

Stima!

Seb

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sebim

3

• draku

1

• validae

1

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

se poate folosi asa ceva (eu folosesc de ceva timp ca boxa portabila si am colegi ai caror copii o folosesc chiar pentru karaoke...)

https://www.emag.ro/boxa-portabila-activa-akai-usb-sd-card-negru-ss022a-x6/pd/D0LMRMBBM/?gclid=EAIaIQobChMIhKbSkfHp1wIVtBXTCh13DATXEAAYASAAEgIz5_D_BwE&ref_cmp=ps&emagi_click_id=b179f9c624b1c7253db5a5901478b794

conectare pe bluetooth si intrare aux (rca)

daca se poate conecta televizorul la ea ar fi rezolvarea problemei

peste sunetul de la tv se suprapune microfonul boxei, care are si ceva reglaje de volum si ecou

pentru o petrecere a copiilor (si chiar a adultilor) este foarte buna

acumulatorul (cu plumb) tine cam 3 ore la un volum mediu, dar are intrare de 12V pentru o baterie mai mare

sunetul este foarte bun si volumul mare

singura parte proasta este radioul integrat

Editat de draku
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări