Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Power Design TW347D

dan cod

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

7

• gauss

2

• mac01

2

• wally_gatter

1

Ce e interesant la sursele astea de firma care le-am mai prezentat pe aici că ceea ce scrie pe ele duc 100% testate pe sarcina electronică. Apoi unele au ani buni in spate și electroliticii sunt ca noi.

Asta adusă din SUA dar cu posibilitate de modificare la 230V.

Link spre comentariu

Asta adusă din SUA dar cu posibilitate de modificare la 230V.

Adica are pe transformator priza pentru 230v?

S-o stapanesti sanatos! E fain construita in interior...se vede lucrul de calitate!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Am adus și SUA surse HP,GOSSEN KONSTANTER,KEPCO,și toate aveau din fabrica posibilitate de 110/220v.

Mulțumesc de urare.

Păcat că transportul din SUA e scump(daca mi-am dorit ceva tot am luat)fiindcă sunt acolo scule faine la preturi ok.

Link spre comentariu

Am adus și SUA surse HP,GOSSEN KONSTANTER,KEPCO,și toate aveau din fabrica posibilitate de 110/220v.

Mulțumesc de urare.

Păcat că transportul din SUA e scump(daca mi-am dorit ceva tot am luat)fiindcă sunt acolo scule faine la preturi ok.

Asa este...numai sa ai norocul ca americanul sa fie dispus sa expedieze produsul si-n Europa. Eu m-am lovit de refuz la unii comercianti ...spuneau ca nu trimit in Europa. Imi parea rau...erau produse care ma interesau...dar asta e viata...cateodata se poate, cateodata nu se poate...!

Editat de mac01
Link spre comentariu

O singura data am vrut ceva neapărat din SUA și nu am reușit să mă înțeleg cu vânzătorul pentru transport. Cu nemții e rău. Zici că suntem ciuma și mulți nu vor să trimită la noi.

Link spre comentariu

Pai...se uită și ei pe stradă , pe la intrări de hipermarketuri , prin parcuri , parcări , pe la știri ... Am pățit - o și eu , refuz tranzacție chiar cu plata anticipata , conversație în germană etc . Concluzia si motivul ... " tzigani murdari si hotzi " !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări