dan cod Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Va mai prezint o sursa venita din SUA si care pare facuta super ok. Am gasit pe net inclusiv schema. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Mai are cineva sursa marca asta? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Decembrie 10, 2017 Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Nu stiu daca are sau nu are dar mie mi se pare ca e foarte bine facuta. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Ce e interesant la sursele astea de firma care le-am mai prezentat pe aici că ceea ce scrie pe ele duc 100% testate pe sarcina electronică. Apoi unele au ani buni in spate și electroliticii sunt ca noi. Asta adusă din SUA dar cu posibilitate de modificare la 230V. Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 10, 2017 Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Felicitari pentru achizitie! Desi vintage, pare un model mai nou decat aceasta:sau aceasta: 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Fiind afișaj digital cred că este mai nouă. Merge perfect și mă bucur că a ajuns la mine. Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 10, 2017 Partajează Postat Decembrie 10, 2017 (editat) Asta adusă din SUA dar cu posibilitate de modificare la 230V. Adica are pe transformator priza pentru 230v? S-o stapanesti sanatos! E fain construita in interior...se vede lucrul de calitate! Editat Decembrie 10, 2017 de mac01 Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Am adus și SUA surse HP,GOSSEN KONSTANTER,KEPCO,și toate aveau din fabrica posibilitate de 110/220v. Mulțumesc de urare. Păcat că transportul din SUA e scump(daca mi-am dorit ceva tot am luat)fiindcă sunt acolo scule faine la preturi ok. Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 10, 2017 Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Naravul din fire ( sau dobandit ... ) nu are lecuire ! Felicitari pentru achizitii ... si la mai multe , alaturi de ( inca ) multi ani petrecuti printre ele . Sigur au un efect tonic ... Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 11, 2017 Partajează Postat Decembrie 11, 2017 (editat) Am adus și SUA surse HP,GOSSEN KONSTANTER,KEPCO,și toate aveau din fabrica posibilitate de 110/220v. Mulțumesc de urare. Păcat că transportul din SUA e scump(daca mi-am dorit ceva tot am luat)fiindcă sunt acolo scule faine la preturi ok. Asa este...numai sa ai norocul ca americanul sa fie dispus sa expedieze produsul si-n Europa. Eu m-am lovit de refuz la unii comercianti ...spuneau ca nu trimit in Europa. Imi parea rau...erau produse care ma interesau...dar asta e viata...cateodata se poate, cateodata nu se poate...! Editat Decembrie 11, 2017 de mac01 Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 11, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2017 O singura data am vrut ceva neapărat din SUA și nu am reușit să mă înțeleg cu vânzătorul pentru transport. Cu nemții e rău. Zici că suntem ciuma și mulți nu vor să trimită la noi. Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 11, 2017 Partajează Postat Decembrie 11, 2017 Pai...se uită și ei pe stradă , pe la intrări de hipermarketuri , prin parcuri , parcări , pe la știri ... Am pățit - o și eu , refuz tranzacție chiar cu plata anticipata , conversație în germană etc . Concluzia si motivul ... " tzigani murdari si hotzi " ! Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 11, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2017 Da am pierdut așa aparate faine după ce am câștigat licitația mi-a și dat cancel la tranzacție. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum