Vizitator mishu_b Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 Am si eu o problema pe care vreau sa o rezolv cu ajutorul vostru.Am un NOKIA 3410 care functioneaza destul de bine dar de la un tip nu mai suna, adica nu-i mai merge soneria. La inceput am crezut ca e din meniu dar nu ... acum trebuie sa fiu atent daca baraie ceva pe masa ca sa raspund, ma refer la vibratie.Daca poate cineva sa ma ajute as fi foarte bucuros.Multumesc! Link spre comentariu
kokoelectro Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 fai asta si va merge sigur Link spre comentariu
Vizitator mishu_b Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Mutumesc frumos!am sa incerc cand ajung acasa si am sa-ti spun daca a mers.baftaeditat mai tarziu poti te rog sa fii mai explicit .... am incercat sa vad ce e in attache dar mare lucru n-am inteles.mii de multumiri pentru ajutor.bafta Link spre comentariu
one Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 Muieti is posmagii?Deci te uiti unde face buzzerul contact. Cele 2 paduri care se vad pe figura sunt in dreapta jos cum te uiti la placa de pe partea cu piese.Unul dintre contactele de la buzzer este legat la + la baterie, celalalt la pin 6 de la circuitul integrat. Iei multimetrul si masori continuitatea intre pinul 6 si padul de la buzzer si daca este intrerupt, pui un fir.Imaginea este putin comprimata pe verticala dar este destul de utila.La orice defect trebuie cercetata si cauza. De obicei cauza acestei defectiuni este umezeala, care afecteaza trecerile din cablaj. Se cerceteaza telefonul cautand urme de oxid si se curata cu alcool tehnic sau izopropilic. Link spre comentariu
Vizitator mishu_b Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 Scuza-ma daca am cerut ceva ce poate tie ti se pare un fleac.Numai ca asta am facut si eu inainte de a posta aici, de obicei incerc sa caut singur solutii la probleme.Am vazut imaginea dar am crezut ca mai lipseste ceva de aceea am revenit cu rugamintea de a fi mai explicit.Scuza-ma ca am fost poate prea lenes in a intelege acea imagine si atat.bafta Link spre comentariu
cniky Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 uite schematicul, sper sa te ajute Link spre comentariu
Vizitator mishu_b Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 multumesc frumos pentru detaliu ...dar cum am mai spus nu e problema hard ... cred ca e problema soft ...am schimbat si buzzerul dar tot nimc ... de aceea spun (dar poate gresesc) ca e o altfel de problema.multumesc mult inca odata pentru ajutor.bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum