Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

acumulator 12v li-ion

kata_tel

Postări Recomandate

Am un acumulator la bormasina. Are defecta placa electronica . Are o rasina pe ea si sa vad daca o pot inlatura cu cv sa vad ce e ars. Acumulatorii sunt buni. Merge incarcat apoi cu un redresor ca in poza.ms

post-189978-0-52785700-1511806527_thumb.jpg

post-189978-0-46047000-1511806549_thumb.jpg

Link spre comentariu

Mare, mare atentie!!!

Ala este incarcator pt. acumulatori auto...

Acumulatorii Li-Ion au un regim strict de incarcare(max 4,2V / celula)

Posibil sa-ti...explodeze!

Link spre comentariu

Daca are acumulatori de 3,7v (18650) iti trebuie incarcator pentru acumulator de 3,7v li-ion......cel mai ieftin e cel din poza...Trebuie sa rezolvi cu acel montaj care monitorizeaza descarcarea acumulatorilor, altfel daca acumulatori se descarca sub 3 volti nu prea mai sint ok....

post-237484-0-64395100-1511808540_thumb.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Daca ar fi buna placa electronica a acumulatorului care distrbuie pe fiecare acumulatori tensiuni de incarcare sun 6 bucati cate doi in paralel. As putea incarca cu o rezistenta dsu un bec??ms

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ai cont pe amazon? De ce vrei sa cumperi de unde este mai scump? Modulul de protectie ce ti l-am recomandat este cel mai ieftin.

Aparatul de masura pare a fi bunicel ( de cati bani dai) dar sunt alte site-uri unde-l gasesti mai ieftin.

https://www.banggood.com/es/PEAKMETER-PM18C-Digital-Handheld-Multimeter-AC-DC-Voltage-Current-Temperature-Capacitance-Meter-p-1125586.html?utm_source=google&utm_medium=cpc_elc&utm_content=rubio&utm_campaign=ds-diy-kit-content&gclid=EAIaIQobChMI5OXSr6iF2AIV7grTCh1GEgtSEAAYASAAEgLEePD_BwE&cur_warehouse=CN

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări