elmar Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Da ...dece să nu ceară daune ,dacă are dreptul!?Aș vrea eu să văd pe cineva care i se oferă un drept (mai ales financiar) și-l refuză ...pe considerente de moralitate! Asta e lumea în care trăim...”care poate, oase roade!” Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Cel mai ... cel , e sa puna operatorul de telecomunicatii un pilon pe proprietatea ta . Eu am o ruda indepartata , care beneficiaza ! ... Link spre comentariu
ndor Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 (editat) Da ...dece să nu ceară daune ,dacă are dreptul!?Aș vrea eu să văd pe cineva care i se oferă un drept (mai ales financiar) și-l refuză ...pe considerente de moralitate! Asta e lumea în care trăim...”care poate, oase roade!” Ca sa poata face asta trebuia sa deschida proces ca parte terta care solicita daune .In plus trebuie sa plateasca 10% taxa din suma care dorete ai fi returnata ca daune . Mai trebuie sa aduca si dovezi pentru ceea ce sustine ca a fost prejudiciat . Referitor la asta , orice avocat cat de prost o fi ala o sa-i spuna ca sansele de castig sunt 0 . Asa ca asta cu "drepturi" e extrem de discutabila. Toti s-au trezit ca au drepturi de cetatean european in tara asta dar majoritatea habar nu au ce inseamna asta . PS. Apropo de ce spune @gauss. Asociatia aia de proprietari a incasat niste bani frumosi pentru antenele alea . Daca o fi real articolul . Ma cam indoiesc de asta . Editat Noiembrie 28, 2017 de ndor Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 (editat) Hotararile asociatiei de proprietari se iau cu majoritate , nu unanimitate . http://www.euroavocatura.ro/legislatie/1249/LEGEA_nr__230_2007,_Actualizata_2017,_privind_infiintarea,_organizarea_si_functionarea_asociatiilor_de_proprietari/page/3#nextPage Articolul 25 . Inseamna ca am ramas in urma. De pe vremea cand as fi vrut sa pot instala antene pe terasa bocului si alta cale practic posibila nu era decat... pe ascuns. Oricum, de cumva justificarea ar fi legata de "sanatate", inseamna ca vin vremuri grele. Mai ales ca insasi asociatia ajunge a fi parata si perdanta intr-un asemenea proces... Editat Noiembrie 28, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 (editat) Da ... din pacate . Am vrut si eu sa " pun " antene ... Am renuntat din faza incipienta . Opozitia a fost in 3 registre ... ne iradiem , se darama blocul , nu vrea muschii mei . Asa ca ... La speta descrisa ... degeaba face X sau Y reclamatie , proces etc . Entitatea juridica cu care a tratat operatorul de telecomunicatii este ASOCIATIA DE PROPRIETARI . Acoperisul este spatiu comun , condominiu ... hotararile se iau conform la ce am postat . Dar se pare ca este mai greu de inteles ... P .S . - cu sanatatea afectata , e mai complicat . Nu exista precedent ... si e greu sa dovedesti ca un afect e din cauza de ... , nu exista entitate autorizata si recunoscuta legal care sa fie admisa ca agent constatator competent , iar concluzia ei sa fie proba opozabila in justitie . In fine ... Editat Noiembrie 28, 2017 de gauss Link spre comentariu
thebluefox Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 De ce nu faceti urmatorul experiment: Luati o planta vie si puneti-o cat mai aproape de un router wireless. Preferabil sa aveti mai multe plante de acelasi fel amplasate in locatii diferite ca sa puteti observa diferentele. P.S. Planta sa nu fie din neamul cactusilor, astia fiind mari amatori de diferite radiatii :-D Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Daca exista acordul a 50+1% locatari totul este legal. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 De ce nu faceti urmatorul experiment: Luati o planta vie si puneti-o cat mai aproape de un router wireless. Preferabil sa aveti mai multe plante de acelasi fel amplasate in locatii diferite ca sa puteti observa diferentele. P.S. Planta sa nu fie din neamul cactusilor, astia fiind mari amatori de diferite radiatii :-D Cred că-s 99% șanse să se usuce acea floare, probabil fiindcă router-ele de obicei sunt puse în locuri întunecoase sau lipsite de lumină naturală...... Mai era un mit, cum că dacă uzi o floare o lună doar cu apă fiartă la microunde și răcită, acea plantă se va usca. Tocmai ce-au făcut cei de la Mithbusters acest experiment, folosind mai multe plante identice. S-a dovedit că n-au avut nimic cele udate cu apă ,,iradiată,, la microunde..... Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 La sursele extraterestre de microunde nu prea se gandeste nimeni... acolo e marele pericol. O supernova care ar exploda la mai putin de 10 de ani-lumina ne-ar distruge ca pe virusi. In nici un caz nu ne vor distruge telefoanele mobile... Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 (editat) O supernovă ne prăjește instant ...nu ne chinue prea mult!Pe când un telefon, ne omoară încet, la foc mic! Editat Noiembrie 28, 2017 de elmar Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Depinde cati neuroni ai... daca ai mai putini, mori mai repede si nu te mai chinui... Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 De unde știi că nu sunt și neuroni mai rezistenți ...chiar dacă sunt mai puțini!? Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Stiu destul de bine pe cineva care a lucrat 10 ani intr-un service GSM si e bine merci... probabil ca are mai multi si mai rezistenti. Altfel nu pot sa imi explic cum de nu a dat inca coltul... Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Antenele GSM-un pericol real? Da, se poate observa la persoanele ce vorbesc la gsm si nu pot tine drumul drept intrand in tine pe trotuar! Link spre comentariu
Alphsoo Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Cu ceva timp in urma am lucrat la Alcatel. In zona unde se testau si calibrau antenele GSM accesul era restrictionat,camera era izolata precum o cusca faraday iar inginerii ce intrau in acea zona purtau niste combinezoane de zici ca pleacau in spatiu. Or fi fost aia tampiti sau cu neuronii prajiti nu stiu, dar ce stiu sigur e ca nu mi-ar place o asemenea antena in apropierea mea. Din cate stiu eu astfel de antene se repara/intretin doar când sunt oprite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum