Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tras apă în casă

trasorv

Postări Recomandate

Bună ziua,vreau să trag apă în casă pentru o chiuveta și o mașină de spălat,pe țeavă de polietilena de 25 căci așa o am în curte. Žntrebarea mea este dacă pot face toată instalația din casă numai pe fitinguri de polietilenă, fără fitinguri metalice și dacă mă pot racorda cu robinetul pentru mașina de spălat și furtunul flexibil de alimentare a chiuvetei direct la fitingurile de polietilenă.

Racordurile se fac cu câlți sau cu garnituri ?

Mulțumesc

Editat de trasorv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• trasorv

5

• manolo

2

• validae

2

• pop_ady44

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

La polietilena eu folosesc teflon sub forma de banda .

Nu vad care ar fi impedimentul ,sa nu te poti racorda cu ce vrei tu la fitinguri . Problema este ca sunt urate si marii.

De ce nu faci pe PPR

Link spre comentariu

O plită din aia de producție românească (20-32mm) e cam 65 Lei, am cumpărat chiar eu una acum două zile una ca să modific ceva țevi prin baie pentru renovare.Acum cam un an-doi împrumutasem de la o cunoștință o plită pentru așa ceva, dar m-am gândit că-i mai util să am plita mea, că nu-i o avere. Așa pot face orice modificare cu țevi din PPR la orice oră, fără să apelez la nimeni...

Link spre comentariu

Este foarte adevărat tot ce ați spus, chiar voi cumpăra o plită, poate îmi spui "validae" cum se numește plita românească și ce putere are. Mulțumesc

Trusa de sudat țevi de polipropilenă ,,Everpro PPR-SS32,,. Are trei adaptoare de 20, 25, 32mm. Puterea e de 600W și temperatura maximă 300*C, reglabilă continuu.A costat 65 Lei, se găsește și pe net...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări