Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

11ak19

bubusmecherul

Postări Recomandate

Pai si eu ce am spus aici?

Mai cauta,posibil sa mai ai intreruperi de circuite pe sasiu,in special in zona procesorului.

S-au rescrie memoria.

Pai si eu ce am spus aici.

Link spre comentariu

cu cel penultiumul nu merge,care spuneti dumneavoastra,numai doua se nimeresc din tot pachetul,dar trebuie sa intru in service menu pentru a face modificari,si nu stiu la ce optiune

Link spre comentariu

@bubusmecherul

Cum observ că nivelul tau de cunoștințe în domeniu este identic (daca nu chiar mai scăzut!) decât al celui căruia te tot chinui să-i strici televizorul, de ce nu-i recomanzi tu omului să-și cumpere și el un multimetru ieftin din bâlci și un letcon, și să-și facă un cont pe elforum, astfel încât să și-l poată strica singur? Și oricum, poți să faci asta în cazul tuturor celor care apelează la tine. Poți să le explici că ești total bâtă și, ceea ce faci tu (reparăm cerșind informații pe aici, căci suntem total paraleli), pot să facă la fel de bine și ei singuri.

Link spre comentariu

@bubusmecherul

Cum observ că nivelul tau de cunoștințe în domeniu este identic (daca nu chiar mai scăzut!) decât al celui căruia te tot chinui să-i strici televizorul, de ce nu-i recomanzi tu omului să-și cumpere și el un multimetru ieftin din bâlci și un letcon, și să-și facă un cont pe elforum, astfel încât să și-l poată strica singur? Și oricum, poți să faci asta în cazul tuturor celor care apelează la tine. Poți să le explici că ești total bâtă și, ceea ce faci tu (reparăm cerșind informații pe aici, căci suntem total paraleli), pot să facă la fel de bine și ei singuri.

Dar tu de ce esti bun de ai ajuns sa analizezi cat de bun s-au prost este un depanator tv?hopaaaa am inceput sa postam la depanare tv,am renuintat la sectiunea bonega. Editat de Giorgi tv
Link spre comentariu

Îmi aduc eu aminte greșit, sau tu ești cumva "electronistul" care recomanda unirea plusului cu minusul a doua punți redresoare alimentate din aceeasi înfășurare pt. obtinerea a doua tensiuni simetrice. Uitasei să precizezi că voi pesemne ați crescut cu extinctorul sub pat.

Și zi-mi totuși cum putem să-ți aranjăm o școlarizare (măcar clasa cincea) poate înveți și tu semianalfabetule că se scrie "sau" (adică ori) nu "s-au" în acest caz.

Ooo, acum observ ca trebuie să începi chiar cu clasa întâi (renuintat..bonega)

Editat de Real Minitehnicus
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări