Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

11ak19

bubusmecherul

Postări Recomandate

Incearca cu alt dump ca nici eu nu-l nimeresc din prima pe primul...........

si nu a mai fost nevoie sa intru in service mode.

Pune un soclu in locul memoriei,asta ca sa nu stai sa dezlipesti mereu memoria,daca este format smd este putin mai greu dar nu imposibil

Link spre comentariu

quote:"am intrat in service moda ce trebuie sa fac,va rog,sai fac setarile normale"

ce sa faci,sa intri la ADJUST....si sa o cauti pe Zina Dumitrescu...

Era asa de greu s-ai dati un cod de service mode format din 4 cifre? nici eu nu sunt un mare expert in depanare tv si cu toate acestea 10 sate depinde de mine la capitolul depanare tv pentru ca cel mai apropiat centru de depanare tv se afla la o distanta de 50km.

Link spre comentariu

Era asa de greu s-ai dati un cod de service mode format din 4 cifre? nici eu nu sunt un mare expert in depanare tv si cu toate acestea 10 sate depinde de mine la capitolul depanare tv pentru ca cel mai apropiat centru de depanare tv se afla la o distanta de 50km.

Altfel spus, trăiești de pe urma acelor oameni și a informațiilor cerșite în mod regulat pe acest forum, fără să îți bați prea mult capul. Nu că ți l-ai fi bătut vreodată prea tare, se vede după gramatică.

LE

Și sunteți cam mulți d-ăștia pe aici! Poate într-o zi o să se lumineze și cei ce tot dau sfaturi și o să-și dea seama că nu fac altceva decât să se lase exploatați de către niște profitori puturoși cărora le e silă să studieze sau să dea bani pe documentații și reviste de specialitate.

Editat de Real Minitehnicus
Link spre comentariu

Ce cod sa-i dau?Zice ca a intrat in service mode si nu stie ce sa faca;l-am trimis la ADJUST.,ca sa faca reglajele...asta e ideea tehnica...

Numai ca el spune, quote:"am intrat in service moda ce trebuie sa fac,va rog,sai fac setarile normale"... atunci sa o caute pe Zina Dumitrescu... :rade:

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Altfel spus, trăiești de pe urma acelor oameni și a informațiilor cerșite în mod regulat pe acest forum, fără să îți bați prea mult capul. Nu că ți l-ai fi bătut vreodată prea tare, se vede după gramatică.

Puteai foarte frumos sa dai o idee tehnica,bineinteles daca erai in stare,in fine,daca unii dintre voi sunteti obisnuiti sa postati comentari de dragul de a face misto este treaba voastra,in fine.......

Editat de Giorgi tv
Link spre comentariu

Ai și tu dreptate, după vreo 40 de ani de electronica și depanare intensă (nu d-astea cu un televizor pe săptămână) nu prea aș fi capabil de așa ceva. Sau poate, tocmai pentru că cunosc mentalitatea unora de teapa ta, prefer să mă abtin de la a deveni un exploatat la rândul meu.

Ție, cel mult, pot să-ți ofer o carte de gramatică căci, evident, ai mare nevoie.

Editat de Real Minitehnicus
Link spre comentariu

Mai bine incearca cu un alt dump si nu va mai fi nevoie sa intri in SM,si eu am avut aceasta problema cu acest sasiu si am rezolvat in felul acesta,parerea mea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări