Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

11ak19

bubusmecherul

Postări Recomandate

am primit un tv cu sasiul 11ak19 rupt sasiu in zona trafului,la carpit,si se aprinde tv-ul cu puricei,daca introduc scartul intra tv-ul in standbay,tot daca al aprind tv-ul si apasa de pe tel av si asa intra tot in standbay,ma ajuta careva pentru depistarea acestei probleme,va rog.

Link spre comentariu

merge tv-ul,arata puricei,daca intruduc scartul,pica in standbay,si fara scart daca comut pe av tot in standbay revine

Scoate final linii si pune sursa pe bec daca nu ai facut treaba aceasta pana acum,vorba domnului cornel1962. ceea ce nu cred sa fie defectul din sursa.

Link spre comentariu

merge tv-ul,arata puricei,daca intruduc scartul,pica in standbay,si fara scart daca comut pe av tot in standbay revine

Sanatate permanenta ! Pai tocmai de aici trebuie sa incepi : cum se face trecerea unui TV in modul AV si de ce aceasta "actiune" pune sursa in st-by ? Niscai masuratori , ceva ????

Link spre comentariu

dom dan am prescris memoria cun dump din cele tremise de dumneavoastra,acum tv nu se mai stange,dar trebuie modificata imaginea,cum intru in service menu

si tot nu vede pe scart,puricei+av1,av2,nu comuta pe scart

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări