coco243 Postat Noiembrie 25, 2017 Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 Salutare, Am un motor pas cu pas bipolar de 1.6A,o sursa de 24Vdc si un uC PIC Vreau sa fac un driver si m-am orientat pentru cu o punte L298HN 2A: https://www.tme.eu/ro/details/l298hn/drivere-de-motor-si-pwm/st-microelectronics/ Mi se pare o solutie simpla si ieftina, ce spuneti ma indrept in directia buna? Multumesc, Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 25, 2017 Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 Solutia cea mai simpla e sa-l imperechezi cu un 297 (vezi in datasheet), apoi restul e trivial. Link spre comentariu
coco243 Postat Ianuarie 24, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Salut, Intre controller si infasurarile motorului am observat ca au pus un integrat de diode, imi puteti recomanda un echivalent de la TME? mersi, Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Diode cu trr atat de mic cat se specifica in DS lui 298. Nu mai stiu exact cat era: parca sub 20ns. Nu cauta integrat, cauta diodele. 2-3A parca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum