Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dimensiuni flanse

bogdan_bogdan889

Postări Recomandate

Va salut. Imi trebuie si mie dimensiunile la flanse de logan.Ma refer la flansele (distantierele care se pun la roti) .

Am nevoie de diametrul exterior . Le voi confecționa personal.

Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_bogdan889

6

• Ion_Bumbu

2

• PINTI

1

• marius75

1

E vorba despre flansele care se montează între roata si butuc la logan scuze am uitat sa mentionez. Dar mersi oricum le am făcut de 150 mm in diametru si 10mm grosime

Editat de bogdan_bogdan889
Link spre comentariu

Pune o poza sa vedem despre ce flanse/distantiere e vorba. Nu stiu ce distantiere sunt intre butuc si roata...sau vreti sa puneti roti mai late decat prevede constructorul si puneti un distantier ?

Aveti grija ca RAR-ul si-a facut un obicei din a verifica dimensiunile cauciucurilor montate pe auto (in special iarna sub pretextul ca verifica daca sunt de iarna M+S) si daca dimensiunile nu corespund cu cele din cartea masinii e jale mare (au un soft cu toate marcile auto si dimensiunile anvelopelor acceptate de producator).

Poate ca e vorba de acele inaltatoare din cauciuc, care se pun intre punte si arcuri...

Editat de marius75
Link spre comentariu

Parca da mai bine fiecare janta cu 10-15mm mai in afara.

Pentru vara am jante de aliaj care sunt mult mai in afara,aproape de aripi iar cele de iarnă sunt de tablă care sunt prea înăuntru si nu imi plac plus ca sta mai bn pe drum cu ecartament mai mare.

Link spre comentariu

Sa nu mai vorbim de faptul ca marirea ecartamentului face ca toata mizeria si pietricelele adunate de roti sa zboare pe aripi, portiere, praguri, etc...

Dupa vreo doi-trei ani bagi masina la vopsit.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări