alin 105 Postat Noiembrie 25, 2017 Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 Salut, Ma intereseaza un congelator SH, am gasit diverse anunturi in zona la cc 300-350 de lei , de exemplu Arctic din acela inalt ( aprox 180-190 cm) fata de 1000 de lei noi la Emag.Avand in vedere ca nu exista garantie, la ce surprize neplacute ma pot astepta?ce s-ar putea strica, merita riscul de achizitie? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Eu aș recomanda o ladă frigorifică cu capac orizontal.Neavând rafturi nu e predispusă la blocare cu gheață, iar dezghețarea e foarte ușor de făcut.Practic o golești temporar și torni apă caldă pe pereți, dai gheața jos rapid și după golirea apei (are o scurgere cu dop) și ștergerea pereților, poți pune marfa la loc. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Nu cred ca se merita sa cumperi la mana a doua,am frigider luat de nou din 2003 si functioneaza si acum ca nou decat ca iam facut eu termostat electronic,si nici nu este de firma (MAXWELL) Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Dar și eu am un SH luat cu 300 Lei, când unul nou ar fi 1000 Lei.Aveam deja o combină nouă, dar mi-a trebuit încă o ladă pentru cazul când primul congelator nu făcea față.Cum prețul uneia noi ar fi ajuns aproape cât am dat pe combină, am ales una SH. A fost recondiționată bine și cu garanție.Funcționează de mai mulți ani, cred că vreo șase-șapte....fără nici problemă. Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 O parere personala!Toata aparatura ce tine de igiena si papica este bine sa fie noua!Incercati sa va schimbati mentalitatea) pentru celelalte lucruri exista sh. 2 Link spre comentariu
alin 105 Postat Noiembrie 26, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Ma orientez spre una second, am ceva garantie la ea, o voi lua de la o firma, probabil 3 luni sau 6 in cel mai fericit caz validae, sfatul e corect cu lada, dar din pacate nu am loc in bucatarie de o lada ( am disponibil cc 70 cm lungime).Era o chestie sa pot tine lada pe terasa, dar nu cred ca gasesc una out-door SH. q_acdc, nu ma gandeam sa trantesc biftecul direct in congelator de cum l-am bagat pe usa....o sa il curat peste tot cu alcool tehnic de 92%.Din pacate ce intra in noi ca si consumatori e o chestie care o putem controla extrem de putin.Mi-as face griji mult mai mari pt conditiile in care tin diversi comercianti carnea sau ingredientele de pizza.Tu de exemplu ,nu mananci niciodata la restaurant/pizzerie?PS, mi-am adus aminte de o duduie de la un supermarket( nu e important numele, desi il retin) care felia sunca la standul de mezeluri.Era cobza de racita si smarcaia si isi freca nasul cu dosul de la mana ( tinuta regulamentar in manusa de nylon, cica...)what about that and manny more like that, ha? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum