icar Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Nu exista nici un mormant cu osemintele lui. Pai cum sa existe daca a inviat si s-a inaltat la ceruri??? Nu exista nici o dovada istorica pt ca ar fi fost ucis , crucificat, sacrificat. Pai daca o luam asa... inseamna ca nu existam: nema dovada ca Adam si Eva au existat, nema dovada ca Noe a existat, nema dovada ca Moise a existat. Nema dovada ca personajele din Vechiul Testament au existat. Si totusi...Ur a existat, Ierusalimul a existat, Babilonul a existat, caldeeni au existat, Canaanul a existat. Adica chestie de extrapolare! Citat: <Iisus pare ca era tipul care gonea schimbatorii de bani cu biciul si le rasturna mesele, nu un ingeras cretin.>> Da, si intre timp mai facea si citeva minuni, acolo, sa fie, sa se gaseasca! Chestia e ca nu a fost un singur Iisus, au mai fost si alti pretendenti la nemurire, din pacate, ca si lui Nica Leon, nu le-a tinut figura! Chestia e ca ceva deosebit s-a intimplat in epoca, altfel povestea nu raminea in amintirea colectiva. Din ce stiu, Iisus si-a dat duhul pe cruce, rastignit. Ba mai mult, "În mâinile Tale îmi încredinţez duhul", dupa care se lasa cu un nitel cutremur si se rupe catapeteasma bisericii, ce desparte locul sfint de cel prea sfint. Chestie interesanta de retinut, pentru ca, peste ani, ea reapare. Atentie, ea lipseste in bisericile sectante. Formernc a scris: <<Odata ce ne nastem avem dreptul sa facem ce vrem!>>Corect, numai ca dreptul tau, inceteaza acolo unde incepe dreptul meu! Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Da, se spune si reciproca! Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 (editat) Putem dormi linistiti, ultimele descoperiri arheologice indica 616, si nu 6-6-6, ca fiind "number of the beast" : http://knowledgenuts.com/2013/08/12/the-devils-number-is-not-666/ Calugarii nostri au fost indusi in eroare... cel mai probabil de masoni. Cipurile e OK. Editat Noiembrie 29, 2017 de lukeme Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 (editat) Mormantul lisus a fost decoprerit la Ierusalim. Se pare ca doar crestinii nu stiu asta... "Ossuary of Jesus son of Joseph. The Israel Museum, Jerusalem" "Ossuary of Judah son of Jesus. The Israel Museum, Jerusalem." https://en.wikipedia.org/wiki/Talpiot_Tomb Editat Noiembrie 29, 2017 de lukeme Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 (editat) Este un documentar de acum vreo 10 ani, Discovery cred, despre descoperire. Cred ca mai este pe Youtube, te lamuresti... Si o carte, am citit-o acum cativa ani. Unii asa sustin, un fiu. https://www.google.ro/search?q=talpiot+tomb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwia_emDluPXAhWJDcAKHRWYACYQsAQIMQ&biw=1024&bih=494#imgrc=dSc7rWtgZVtBsM: "Yeshua bar Yosef" si "Yehuda bar Yeshua" https://www.google.ro/search?q=talpiot+tomb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwia_emDluPXAhWJDcAKHRWYACYQsAQIMQ&biw=1024&bih=494#imgrc=e89m1QIhNm8oVM: Editat Noiembrie 29, 2017 de lukeme Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Normal ca s-a gasit mormintul lui Iisus, dar era...gol, nu? In mod normal, la virsta lui Iisus, 33 de ani (atentie, mare atentie, 666/33=20,18, adica 2018!!!!!!) ar fi trebuit sa fie casatorit si sa aiba copii. Un barbat la virsta lui, singur, era privit circumspect si intra in gura lumii. Numai ca biserica, nu putea accepta asa ceva si prin simplul fapt ca femeia este considerata, din start, pacatoasa!!! Deci, cum un om pur sa se alature unei pacatoase! Dilema greu de explicat pentru prostime, chiar si facind apel la dialecica comunista! Cu alte cuvinte, o eventiala sotie, dobindita cu mult inainte de a se apuca de minunile si pildele Noului Testament, adica undeva in jur la 18 - 20 de ani, cum era in acea vreme, a fost scoasa automat din ecuatie. Asadar, probabilitatea de a fi avut urmasi, e foarte mare. Yehuda bar Yeshua Decebalvs Perscorilo! Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 (editat) Nu ai citit destul de atent, nu era gol. E un mormant colectiv, familial, asa cum era traditia in sec. Ie.n. la Ierusalim , continand osuare, "cutii cu oase", individuale cu nume pe ele. Sunt inscriptionate, iar numele decedatilor si relatiile de rudenie corespund cu cele din familia reala a lui Iisus. Este unul presupus a fi la Mariei, altul al Mariei-Magdalena si unul al unui frate al acestuia. https://www.google.ro/search?q=talpiot+tomb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwia_emDluPXAhWJDcAKHRWYACYQsAQIMQ&biw=1024&bih=494#imgrc=pzWtXd7ZO_PuQM: Editat Noiembrie 29, 2017 de lukeme Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Lovitura pentru religie , sub masca libertatilor neomarxiste : http://fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp;jsessionid=D45A2AB4BA26A5858DDF2E00EDEBB0AD?artid=937796&title=sarbatoarea-progresisto-sorosista-fara-pantaloni-la-metrou-sau-cum-sa-distrugem-morala-traditionala-fanaticii-progresisti-au-dansat-in-fundul-gol-la-metrou-cu-crucea-in-mana-ca-sa-si-bata-joc-de-religie Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Lovitura pentru religie , sub masca libertatilor neomarxiste : http://fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp;jsessionid=D45A2AB4BA26A5858DDF2E00EDEBB0AD?artid=937796&title=sarbatoarea-progresisto-sorosista-fara-pantaloni-la-metrou-sau-cum-sa-distrugem-morala-traditionala-fanaticii-progresisti-au-dansat-in-fundul-gol-la-metrou-cu-crucea-in-mana-ca-sa-si-bata-joc-de-religie Religie, nereligie, libertati marxiste, liberale, fasciste, dar pentru expunere indecenta in public realizata intr-un mod tendentios ar fi cazul de ceva "racoare" pentru autori, nu doar de amenda! Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Oare exista o prevedere legala care sa pedepseasca expunerea indecenta in public ? Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 (editat) Oare exista o prevedere legala care sa pedepseasca expunerea indecenta in public ? Glumiti, pesemne...nu cred ca exista vreo tara europeana care sa nu aiba asemenea prevedere-ca pe la unii(...) nu se aplica, asta e altceva. Legea 196/13.05.2003 art.11 pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani afisarea in public in tinuta obscena, sau savarsirea in public de gesturi avand conotatie explicit sexuala, de catre adulti, in prezenta unor minori. Metroul e spatiu public, si in garnitura de metrou calatoresc si minori, deci... Editat Decembrie 4, 2017 de Spitfire Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Nu cred ca se aplica si ong-istilor . Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Și cine să le aplice(pedepsele) ...că ăștia sunt ”infipți” peste tot!Imediat o vor pune de-o demonstrație monstru... Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Sărbătoarea progresisto-soroşistă... Pe mine a inceput sa ma distreze faptul ca unii ne cred tare prosti!!!! Ce legatura are Soros cu aceasta "sarbatoare", numai cretinii de la Fluierul o stiu!!! Timpenia asta cu "fara pantaloni", e de ani buni. Ca si prostia cu turnatul apei reci, pe cap, in plina canicula, ca sa....ce? Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Pai este in perfecta armonie cu acet subiect , ca doar suntem la bodega ! Link spre comentariu
Postări Recomandate