gauss Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 (editat) Acuma' ... cu tot respectul ! Si sa fac ce zice rapsodu' crainic - mobilizator , penal ( dupa standarde , de' ... ) , si adjunctele pe care le - a acuzat ( el ) de trafic cu favoruri sexuale , scolite pe la fostul spatiu ex - ... , mironositze cu contracte cu statul , si tovarasi de viata penali , parca n - ar fi o solutie . Zic si eu , ca platesc taxe si impozite , nu ca altii ... si am cazierul curat . Nici macar o amenda ... probabil din prostie ! P . S . - pentru postul 52 Editat Noiembrie 27, 2017 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 (editat) Fiindca se poate . Nu te tine nimeni cu forta . Altfel , la modul serios , domnule . , am recomandat mai de mult sa faceti abstractie de persoana mea . Se pare ca am vorbit in pustiu . Nu - i problema ... nu fac eu regulile , e libertate ... numai ca nu am facut aprecieri la adresa nimanui . Asta e ( cam ) interzis de regulament ... bun , rau , cum o fi . Si se cam practica pe baza de reciprocitate . Ceea ce eu momentan nu am oferit . Ma rog , daca credeti ca e ceva demn de luat in seama din ce am scris acum , m - as bucura . Altfel , numai de bine . E loc pentru toti sub soare ... numai sa nu - mi faca nimeni umbra , si catalogari ... ca nu vine de la el lumina . Indiferent cine e , eu nu procedez asa . Si de ceva ani ... Cam atat . Editat Noiembrie 27, 2017 de gauss Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 (editat) Prietene Gauss, Am sustinut mereu, de o vreme, de cand m-am lamurit, ca rapsodu' ala tre' sa ajunga la puscarie... macar pt banii sifonati pt partid. Nu sunt sigur ca ne referim la aceeasi persoana... e prea mare inghesuiala la penali. Incepe cu B. ? Ce se tot baga asta ? Editat Noiembrie 27, 2017 de lukeme Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 (editat) " Desi nick-name-ul meu este formernc, dvs va folositi de numele meu real.Pot sa va intreb de ce? " Fiindca l - ati facut public . Si nu in conversatii cu mine , in dispute ( aprinse ) cu alti useri . Ma rog , nu e treaba mea . Si nu doresc sa am asa ceva ... Si dintre numele de useri , nu stiu pe care sa - l aleg . Nu - mi place nici unul . Chestie de gusturi . Daca era unic , m - as fi conformat . Promit ca nu se va repeta , cu scuzele de rigoare . De altfel , forumul ofera facilitati tehnice de a evita anumiti useri . E un drept oferit ... si optiunea de a - l folosi e individuala . inca o data , numai bine . Sincer ! Editat Noiembrie 27, 2017 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 (editat) Ramanem in termenii buni , domnule formernc . Ma rog , din partea mea ... N - are rost sa ne calcam pe bataturi . Ale mele probabil sant mai mari , de ... varsta ! Ca idee , incercati sa nu mai fiti atat de vehement . Si sa nu - i judecati pe altii , in mod programatic . Nu e productiv , ca obicei cu manifestare imediata ... mai ales daca nu e nevoie . Si nu v - o cere nimeni . Macar " la vedere ". Unora nu le place ... mai ales cand situatia capata accente personale punctuale . Sa zicem ca as fi si eu printre ei . Plus ca nu e nimic de castigat ( la modul real ) . Viata e alta ... si nu aici . Probabil ati aflat ca oamenii nu gandesc la fel . Unii chiar in mod ireconciliabil , si cu urmari contondente . La propriu , si la figurat . Merita ? ... eu zic ca nu . Si am strabatut mai mult din firul vietii ... cat o fi ! Nu ca ar fi un avantaj , doar ca ofera o alta perspectiva . Mai ampla , daca nu e prea pretentios termenul . In fine ... Prietene Gauss, Am sustinut mereu, de o vreme, de cand m-am lamurit, ca rapsodu' ala tre' sa ajunga la puscarie... macar pt banii sifonati pt partid. Nu sunt sigur ca ne referim la aceeasi persoana... e prea mare inghesuiala la penali. Incepe cu B. ? Ce se tot baga asta ? Nu ... nu e cu B . Desi se califica . E cu O ... ma rog , poate gresesc . N - ar fi prima oara . Macar nu - s organ de ancheta ... si nici nu impart ( distribui ) dreptatea . Doar perceptii . Ca or avea si ceva la baza ... e alta discutie . Editat Noiembrie 27, 2017 de gauss Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Daca mai ai o butelca la indemana, d'aia buna, da-i cep, poate te mai calmezi... Mama ei de viata... 1 Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 O fi fost inchis la farmacie , asa ca probabil luat pe caiet o sticla de " ultimul drum " ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Sper ca stiti de gluma . Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 (editat) La mine in Prahova , " expertii " valorizau bauturile ( spirtoase ) indoielnice cu apelativul " bei aci' si mori acasa " ! Ceea ce nu - i impiedica sa le consume cu consecventa si veneratie ... Editat Noiembrie 27, 2017 de gauss Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Pe cei cu un anume tipar al comportamentului in lumea virtuala ii pot banui de orice , inclusiv de apartenenta la anumite grupuri etnice . Nu costa nimic sa iti cresti nivelul vigilentei in cazuri " diferite " de majoritatea .... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Inteleg ca doreau sa bage un cip sub piele? Si ce a declalnsat isteria? A fost un proiect de lege? Cine a venit cu propunerea? Nu vreau sa fiu pisalog dar in cautarile mele pe net nu am gasit nimic concludent. Doar luari de atitudine impotriva a ceva vag, nedefinit...ceva de genul 'nu vrem cip'. Cat despre dreptul de a refuza legitimarea, probabil era pe vremuri. Un amic care lucreaza in Londra de 15 ani povesteste ca este controlat frecvent, uneori de trei ori pe saptamana. Uneori cu mainile pe perete, picioarele departate. Control temeinic, verifica si captuseala hainelor. O data au gasit asupra lui un blister cu Ibuprofen si fiindca nu a putut prezenta reteta l-au retinut cateva ore pana s-au lamuriti ca nu-i drogat. - MINTE! Stii de unde imi dau seama ca individul minte??? Ibuprofenul este extrem de folosit in UK, se elibereaza fara reteta si se poate cumpara din zeci de magazine alaturi de ceapa sau salam! Eu nu lucrez de 15 ani in Londra, dar am stat de citeva ori cite o luna si nu numai ca nu m-a controlat nimeni dar nici nu am vazut sa se intimple asta! Si necunoscind deloc orasul, am bintuit cu GPS-ul prin locuri destul de ciudate! Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Nu , nu minte . Se chinuie sa tina in viata aceasta sectiune , Bodega . Este permis orice , dar care nu incalca regulamentul ! Poate se antreneaza pentru Premiul Pulitzer sau pentru un scenariu pentru Holywood . Asa cum e , e OK , aduce o pata de culoare " altfel " . Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Omini ree... cum glumea un prieten maghiar. Nu trebuie luati in serios! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 (editat) Ibuprofen nu stiu sa existe ca " medicament " separat . E doar medicament generic , continut in diferite preparate comerciale . Ketoprofen ( antiinflamator ) , si alte analgezice etc . Chiar si sub denumirea IBUPROFEN , contine si altele ( destule ) . in fine ... In Romania , se vinde si la liber ( legal ) . Unele farmaciste cer reteta ( nu de la rude , cunoscuti sau persoane simpatice si atente ) . Editat Noiembrie 27, 2017 de gauss Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Adevarat...ibuprofenul se vinde la lidl... Eu chiar cautam spirt pt dezinfectie si nu am gasit decat in magazine pt echipamente outdoors.Are culoare mov pronuntata si ca si flacara violet, trebuie strecurat prin paine inainte de a fi consumat. Uite aici Ibuprofen de Delta Dunarii : Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum