leo 17 Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 nu stiu daca am postat unde trebuia ,,da poate ma ajuta cineva ..am un stick usb 4gb kingmax si il folosesc pe masina la un modulator astazi nu a mai vrut ,,sa functioneze ,,pe laptop cand il pun nu mi l arata desi in bara jos el este cu verde ,,dar i my computers nu il gasesc ,,in bara e ,,memory bar Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 (editat) Atunci cred ca sa defectat , dar mai sigur desfa stickul si verifica lipiturile inauntru lui de la mufa usb ca de acolo se intimpla toate contactele imperfecte Editat Noiembrie 24, 2017 de Harhas Florin Link spre comentariu
leo 17 Postat Noiembrie 24, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 unul turnat nu se poate desface Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 unul turnat nu se poate desface Ba se poate se taie plasticul pe margine si daca mai merge lipit cum am spus mai sus se da banda izolatorie peste plasticul taiat , daca nu este de la mufa atunci il poti arunca Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Am patit si eu cu unul. Aveam ceva date importante de la o firma. L-am desfacut, am refacut lipiturile de la mufa...nimic. Am avut inspiratia sa schimb cuartul de la alt stik identic. A mers perfect si am recuperat toate datele. Este o varianta care trebuie incercata. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Am patit si eu cu unul. Aveam ceva date importante de la o firma. L-am desfacut, am refacut lipiturile de la mufa...nimic. Am avut inspiratia sa schimb cuartul de la alt stik identic. A mers perfect si am recuperat toate datele. Este o varianta care trebuie incercata. Da exact asta am spus si eu , dar la alte stickuri se duce memoria nand flash dar ca sa fim siguri ca nu este defecta memoria merita incarcate aceste metode Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum