Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lcd philips 26pfl 5322/12 chasis Slc7.1ELA

ciuca paul

Postări Recomandate

Va salut.Am si eu nevoie de parerile d-voastra asupra unui defect la acest tip de sasiu. La conectare tv-ul are sonor ,apare rastrul prima data pe un fond gri sta asa cateva secunde si dupa aceia rastrul se comuta singur in verde ,albastru si rosu si ciclul se repeta mereu.Tensiunile sunt corecte ,invertor si main dar mai departe pe t-con si tot ce tine de acesta n-am mai investigat problema in amanunt pentru ca depanarea la aceste tipuri de tv-uri este la inceput de drum si in probleme de genul acesta ezit sa ma complic,de asta v-am cerut unele pareri.Din cate am constata aceste tipuri de sasie au probleme cu traseele dintre draivare ,sau poate fi cumva si t-conul devina? Va multumesc ..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciuca paul

5

• bobo

4

Top autori în acest subiect

D-nu ;Bobo; eu n-am gasit metoda de accesare a meniului service fara a avea osd la tv ,spuneti-mi d-voastra aceasta metoda ca eu n-am gasit-o ,chiar sunt curios..

Link spre comentariu

la philipsuri (crt sau lcd) exista de regula doua meniuri ascunse, sdm si sam.

sdm=062596 menu

sam=062596 info sau display

acolo ar trebui sa fie ceva legat de burning mode sau incercat o resetare la valorile din fabrica.

din descrierea dvs , trecerea succesiva in culorile rgb denota faptul ca tv-ul se afla in burning mode sau demo.

ar trebui sa descarcati manualul de depanare al acestui sasiu si sa cititi cum puteti intra in sm.

eu as incerca rescrierea sau stergerea memoriei eeprom dupa ce am salvat dumpul in prealabil.

Editat de bobo
Link spre comentariu

Eu as crede ca e o problema de comunicare soft intre main si T-con , Edid corupt pe T-con sau setari display, lvds corupte in flashul de pe mainboard .

Altfel e greu de inteles de ce si de cine a fost accesat din service menu tocmai burning mode .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Am scos mufa si am incercat mai multe miscari dar fara nici un rezultat,iar referitor la secventa de intrare a meniului service o cunosc ,am mai facut chestii de acest gen dar sa-mi fie cu iertare daca gresesc dar eu tot nu inteleg cum sa anulez aceasta obtiune cand eu nu o pot vedea unde trebuie dezactivata? Cred ca mai degraba poate fi ceva legat de soft,dar o sa dau tablele acelea jos sa fac ceva masuratori pe t-con.

Link spre comentariu

Tensiunile pe t-con ar trebui sa fe bune daca manifestarea e burning mode .
Citeste si rescrie memoria de pe t-con cu binul salvat sau poate te ajuta colegi
cu un binar salvat de pe t-conul T230XW01 V0 06A13-1B .
Cand ajung la munca o sa ma uit si eu daca am .

t230xw01.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Asa este d-nu ;Koko" ,si la mine este aceiasi placa cu seria respectiva ,am analizat-o si n-am gasit nimic suspect (vizual) posibil sa aveti dreptate dar nu pot incerca rescrierea softului ptr. ca nu dispun de cele necesare .(progr. ptr. genul acesta de memorii) .Va multumesc tuturor ptr. amabilitatea aratata . Stima....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări