Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG cu motor direct drive

ipotexas

Postări Recomandate

Acest tip de masina,nu foarte veche, se comporta bine la spalare in gol dar incarcata cu rufe pare ca nu mai are putere sa roteasca . In momentul in care incearca sa roteasca tamburul se aude un soi de scrasnet metalic,ca un angrenaj care scapa.

Intr-un alt caz,masina face programul de spalare dar la stoarcere se aude acelasi tip de scrasnet si rufele nu sunt stoarse

Exclud ipoteza de pompa infundata, fulie defecta si alte defectiuni simple. Ma gandesc la motorul cu probleme sau ceva pe programator. Idei?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ipotexas

6

• yo9gcc

3

• laurentiu333

3

• bobo

1

cureaua nu patineaza?

Am specificat ,e motor direct drive, adica fara curea

motor direct drive - masinile de spalat in special LG cu acest tip de motor nu au curea!!

Rulmentii sunt in regula,nu au nici cel mai mic joc sau zgomot

Link spre comentariu

O intamplare asemanatoare am avut si eu - zgomot ciudat si si nu stiam de unde vine, o sarma de la un sutien a intrat printr-un orificiu al cuvei si a ramas blocat, norocul a fost ca am vazut la timp dar am scos destul de greu sarma. Cand am schimbat rulmentii la ea am vazut ca daca mai mergea mult era si sfarsitul masinii de spalat, a zgariat carcasa cuvei si nu mai avea mult pana o fisura.

Link spre comentariu

O intamplare asemanatoare am avut si eu - zgomot ciudat si si nu stiam de unde vine, o sarma de la un sutien a intrat printr-un orificiu al cuvei si a ramas blocat, norocul a fost ca am vazut la timp dar am scos destul de greu sarma. Cand am schimbat rulmentii la ea am vazut ca daca mai mergea mult era si sfarsitul masinii de spalat, a zgariat carcasa cuvei si nu mai avea mult pana o fisura.

Problema nu este zgomotul, problema este faptul ca motorul nu poate sa roteasca tamburul

Link spre comentariu

Are 10 ani garantie de ce nu mergeti la service cu ea ?

Masina are 2 ani garantie si doar motorul are 10 ani. Si daca problema nu e de la motor ci de la alta componenta? Si apoi,tocmai de asta intram pe un forum de mesteri: "" ca sa invatam sa mesterim"", sa gasim solutii.

Link spre comentariu

Nu sunt doua mufe care intra in motor? una ar trebui sa duca la senzorul de turatii,e montat pe bobine,eu la toate motoarele samsung si Lg am gasit senzor ...01464267.jpg

Ok,l-am gasit si eu. Credeti ca ar fi acest senzor de vina? Mentionez ca uneori,primul program de spalare merge bine iar la al doilea motorul se comporta ciud

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări