Vizitator alin2002 Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 am si eu 2 difuri din astea si vreau sa fac 2 subwoofere cu ele ,recomandati-mi si mie ce cutie sa fac ptr ele Link spre comentariu
CBI Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 Daca nu ai macar Qts,Vas si Fs la ele si nici nu ai de unde sa-i obtii/masori este greu sa le faci o cutie adecvata,mai ales tinanad cont si de provenienta lor.Singura solutie ar fi incinta inchisa 50-60L(tinand cont ca este auto si ar trebui sa mearga in volume mai mici si are diam de 12" din ce vad in coltul pozei aleia) ,de fapt 2 incinte sau daca vrei sa le folosesti pe amadoua adopti o construcite izobarica(se injumatateste si volumul incintei),dar aici intervine dificultatea;pt ca sa nu pui unul cu magnetul afara va trebui sa pui pe al doilea cu fata in magnetul celuilalt si vor trebui izolate intre ele (tamplarie ) :rolleyes: .Va trebui sa iei in considerare si volumul ocupat de 'izolatie' si difuzorul din interior.Fiind pe 4 ohmi ai putea sa le legi fiecare la cate un amplificator(sau unul stereo) cu iesire pe 4 ohmi sau le legi in serie la un amplif pus in punte sau ultima varianta in paralel ,dar trebuie sa tii cont ca iti trebuie un amplif ca sa suporte sarcini de 2 ohmi fara sa crape la volum mare si pe timp indelungat.Nu este nevoie de legarea niciunuia in antifaza montate in acest fel pt ca ambele lucreaza in aceeasi directie.Poate ai noroc si a mai lucrat cineva cu acest model si detine parametrii sau sugestii de cutii.Bafta. Link spre comentariu
Vizitator Boby Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 Salut , ma gandesc ca ai putea utiliza o incinta bass reflex corect proiectata!Stima si respect!!! :smt006 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 Salut , ma gandesc ca ai putea utiliza o incinta bass reflex corect proiectata!Stima si respect!!! :smt006Ai putea sa i-o proiectezi, poate tu vei reusi sa o proiectezi fara parametrii :smt003 Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 asta e sony xplod cu sigla schimbata. :smt005 Link spre comentariu
radue Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 Cutie inchisa cu volumul de 30 L.Sa nu te astepti la cine stie ce performante :smt001 Link spre comentariu
Vizitator alin2002 Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 la pretul lor sa stiti ca se aud destul de bine la bass si ca putere cred ca rezista la vreo 150-200w le-am probat cu un ipa 500 si se aud bine dar am probat in niste cutii de boxe normale dar prea mari ca volum 110 l Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 Nici difuzoarele Chinezesti nu sunt chiar proaste, singulul dezavantaj e ca nu au parametrii si nu tin in timp cat unu de firma, in rest sunt super OK la cat costa, toate Link spre comentariu
Vizitator Boby Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 Ai putea sa i-o proiectezi, poate tu vei reusi sa o proiectezi fara parametrii :smt003Da intradevar trebuiesc mai multe date dar sa nu uitam ca uni parametrii pot fii determinati prin masuratori de specialitate!Stima si respect! :smt006 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 Vezi ca ne intelegem ? poti incepe prin a masura parametrii Link spre comentariu
catalin Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 am avut si eu un difuzor identic si il aveam pus pe o cutie de meloman , acel meloman care avea wooferul de 12 inci se auzea binisor dar vibra cam tare . vol cutiei nu il mai stiu si nici cutia nu o mai am Link spre comentariu
bradacalin Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 poti sa incerci eventual si un bass reflex daca tot e la plezneala.eu am avut un eurotec de 12" in incinta de 50l si se auzea binisor pt camera. portul te sfatuiesc sa-l faci dintr-o teava de 10-12 cm diametru si 20 cm lungime si mai tai din ea dupa cum iti place cum se aude si cum evolueaza cursa dif-ului. Link spre comentariu
Vizitator alin2002 Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 ms ptr opiniile voastre o sa incerc sa fac o cutie la plesneala la vreo 40-50 litri sa vad ce iese Link spre comentariu
Alexxx Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 am si eu o idee : sa faci o incinta cu peretii laterali mai lungi putin in asa fel incat sa poti modifica volumul incintei din partea din spate a cutiei si vezi cum suna mai bine. repet este doar o idee. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum