Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Capac de toaleta din lemn

ahegyes

Postări Recomandate

Bunicul meu a avut un astfel de capac...20 de ani il stiu eu ca stat pe pozitie. Era impecabil si dupa cei 20 de ani. S-a aruncat capacul la gunoi dupa moartea bunicului....s-a trecut la modernizari. Pacat.... era exceptional capacul...foarte bine tratat cu uleiuri si lacuri speciale. Nu ingheta niciodata poponetul cand te asezai pe el.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Am avut la casa mobila din lemn de nuc facuta de stra-strabunicul. Inclusiv colacul "gheretei" din fundul curtii. Când am plecat, s-a batut lumea pentru ele. Mobila mai exista si azi. Despre ghereta nu mai stiu nimic. O vreme s-a vazut cu Gogu.

Link spre comentariu

Mie-mi place ce face Adi. Chiar daca nu e in domeniul audio, are o pasiune. Si aia e cu lemnul.

Bravo si da-i bice in continuare.

Da, merci...Daca tot veni vorba de domeniul audio, pe langa altele am acum in lucru o pereche de standuri pentru boxe, foarte interesante. Pana de Craciun sper sa fie gata.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Fain!

Pentru impregnare foarte buna poti incerca sa faci o camera de semivid cu un compresor de frigider.

Impregnarea in aceste conditii este imbatabila.

Am folosit ulei de transformator reformat pentru a impregna un gard.

Inca este impecabil dupa 5 ani.

Am dat 3 straturi dar cu pistol electric, o "bate" in lemn electricul.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Felicitari A. Hegyes!

Lemnul este destul de refractar la dezvoltarea bacteriilor, tocmai pentru ca e un material natural. Asta este unul din motivele pentru care nu se recomanta utilizarea tocatoarelor din plastic la bucatarie, ca o paralela. Dar, asta e un lucru mai putin stiut.

Lemn, tratat corespunzator, e suficient, si nu prezinta niciun pericol... lucru care s-a si facut si probabil ca se va face periodic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări