Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Începând cu 2018, maşinile mai vechi de 12 ani vor trebui să facă ITP-ul anual

Postări Recomandate

Cand o sa fie si la noi apa calda?

Cind ne vom stradui sa facem singuri foc sub ''cazan''!! Atita timp, cit vom tot astepta, ca altii sa faca foc la ''cazan'',nu vom avea apa calda in vecii vecilor. Ce le place romanilor(unora) sa stea ''capra'' si sa nu protesteze de nici un fel!! :95

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

E cacat romanesc 100% , daca stati sa judecati limpede parcul auto se inoieste de la sine , normal si natural , prin cresterea nivelului de trai ... nu prin masuri din pix cum s-ar grabi unii sa aplaude . De asta in tarile cu "apa calda " nu umbla nimenea cu rable . Vechea dilema , ce a fost intai , oul sau gaina ?...

Ce e contra naturii si realitatii economice va esua , gasindu-se mereu metode de ocolit .

Link spre comentariu

Cind ne vom stradui sa facem foc sub ''cazan''. Atita timp, cit vom tot astepta, ca altii sa faca foc la ''cazan'',nu vom avea apa calda in vecii vecilor. Ce le place romanilor(unora) sa stea ''capra'' si sa nu protesteze de nici un fel!! :95

Ha, ha, ha!!!

Chestia asta cu focul sub cazan este super! Da focul sub cazan, in cazan, pt. apa calda nu polueaza? Sau doar masinile polueaza? Ce-ar fi sa se puna o taxa si pt. apa calda?

Americanii au o vorba, ceva de genul: "you are not a man if you do not have a truck" (nu esti considerat barbat daca nu ai, conduci, o camioneta). Si nu toate camionetele de pe acolo sunt noi... important este sa ai.

La noi se pare ca a nu avea este mai pe placul unora, se stiu ei. Si fac totul ca tu sa nu ai.... asta-i politica pe ordinea de zi...

Link spre comentariu

...........................................................

Chestia asta cu focul sub cazan este super! Da focul sub cazan, in cazan, pt. apa calda nu polueaza? Sau doar masinile polueaza? Ce-ar fi sa se puna o taxa si pt. apa calda?

Americanii au o vorba, ceva de genul: "you are not a man if you do not have a truck" (nu esti considerat barbat daca nu ai, conduci, o camioneta). Si nu toate camionetele de pe acolo sunt noi... important este sa ai.

La noi se pare ca a nu avea este mai pe placul unora, se stiu ei. Si fac totul ca tu sa nu ai.... asta-i politica pe ordinea de zi...

Chiar,nu m-am gindit! Daca le-am dat o idee? :rade:

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

De ce va tot agitati atat cu ITP-ul ? pana in 1990 nu se facea tot la 1 an, pentru toate masinile ?

Eu spun ca ar trebui sa se reintroduca restrictiile de circulatie in anumite zone, cu numere pare si impare (cum era inainte de 1990 la noi si cum este acum in Franta in anumite zone)

In plus in Bucuresti ar trebui restrictionata total circulatia autoturismelor pe anumite artere, si lasate sa circule pe acele artere doar RATB-ul si taxiurile.

Asta ar fi o dovada de civilizatie. Bucurestiul a devenit prea mic pentru asa de multe masini (in majoritate vechituri nemtesti).

Link spre comentariu

Asta poți sa o mai spui odată Cristian.

Toți mucosi au acum cite un hirb din care curg șuruburile.

Acum citeva luni de zile un coleg s-a trezit în trafic cu o plăcută de frica înfiptă în caroserie, plăcută roasa pina la singe dacă pot sa spun asa. Nu era una care "s-a intimplat" sa sara ci una cu care s-a circulat citeva zeci de mii de kilometri în plus fata de momentul cind trebuia schimbata.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

De ce va tot agitati atat cu ITP-ul ? pana in 1990 nu se facea tot la 1 an, pentru toate masinile ?

Eu spun ca ar trebui sa se reintroduca restrictiile de circulatie in anumite zone, cu numere pare si impare (cum era inainte de 1990 la noi si cum este acum in Franta in anumite zone)

In plus in Bucuresti ar trebui restrictionata total circulatia autoturismelor pe anumite artere, si lasate sa circule pe acele artere doar RATB-ul si taxiurile.

Asta ar fi o dovada de civilizatie. Bucurestiul a devenit prea mic pentru asa de multe masini (in majoritate vechituri nemtesti).

Si apoi sa introduca inapoi si cartela la benzina, 20l pe luna, nu ? Sa vezi ce fug toti de alea "mari consumatoare si poluante" si ajungem inapoi o natie de africani, caii o sa fie la mare cautare. Sa tot fi taximetrist in astfel de conditii... singur in Bucuresti.

Link spre comentariu

....

Toți mucosi au acum cite un hirb din care curg șuruburile.

....

Intr-adevar, mucosii nu trebuie sa aiba masini, doar cei "bazati" au dreptul de a avea.

De exemplu ei:

http://www.mediafax.ro/politic/camera-deputatilor-cumpara-masini-de-1-milion-de-euro-pentru-organizarea-adunarii-parlamentare-a-nato-la-bucuresti-16258021

Partea proasta este ca ei se plimba in masini noi, cu sofer si restul, pe banii vostrii/nostrii, din taxele care cu drag vreti sa le platiti.

Daca ne gandim la toti cei care beneficiaza de masina si sofer din banii statului este clar ca trebuie sa mareasca taxele la "mucosi".

Sa aveti spor...la platit.

Lasa ca nu o sa aveti masini naspa pe strazi, o sa aveti carute. De ex. aia care-si cara recolta de pe tarla nu e bine sa aiba o masina/camioneta, ceva de genul, mai bine merg cu caruta, eventual carutasul beat mort. Atunci veti fi in siguranta.

Editat de dan pin
Link spre comentariu

ASa si trebuie, In felul ala am scapa de aglomeratie.

Sa prioritizeze si sa imbunatateasca transportul in comun.

De ce sa ai 30 masini pe strada, fiecare cu cate un om cand toti oamenii aia ar incape lejer intr-un autobuz.

Idem pt metrou, daca nu ar fi, oare cum ar fi traficul?

Dar cum sa mergi cu busul, ca saracii?

Benzi speciale pt bus? De ce? Sa ajunga saracii inaintea mea?

Link spre comentariu

. Bucurestiul a devenit prea mic pentru asa de multe masini (in majoritate vechituri nemtesti).

Propun amendarea tuturor celor care isi cumpara masini nemtesti. Daca recidiveaza, sa fie inchisi pe minim 5 ani. Mai propun banarea tuturor frustratilor de pe forum. Daca nu este posibil sa li se dea cadou cate o masina nemteasca veche cat mai scumpa. :rade:

Editat de fluffy37
Link spre comentariu

Lucrurile se vor rezolva de la sine, chiar nu e necesar sa mai ia cineva vreo masura...când vor realiza proprietarii tărăboanţelor că bagă jumătate de salariu lunar în conserva pe patru roţi, si stau zilnic 2 ore in trafic, prinşi in ambuteiaje, făcându-şi nervi degeaba, in timp ce altul, cu 70 lei lunar, ajunge in 20-25 de minute la destinatie cu metroul, fără acte, amenzi, mers la service(jumuleală), căutat loc de parcare vor renunta singuri. Daca nu, distractie placuta!

Link spre comentariu

... in timp ce altul, cu 70 lei lunar, ajunge in 20-25 de minute la destinatie cu metroul, fără acte, amenzi, mers la service(jumuleală), căutat loc de parcare vor renunta singuri. Daca nu, distractie placuta!

Transpirat, suportand odorile altora care tot din acei 70 lei isi cumpara parfumuri de la taraba ca sa ascunda alte mirosuri, suportand mirosul statut de tutun imputit, asculta conversatii telefonice demne de telenovele, etc, etc.

E adevarat, exagerez mai sus, partea cu "socializarea" este de nepretuit uneori. Fete frumoase si cucoane ţâfnoase.

S-or mai fi schimbat lucrurile de pe vremea mea. Sper.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări