ndor Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 (editat) Iti lua 1/2 h sa fi testat practic cu diverse valori , 0.22nF , 0,22uF, 22nF....etc. Daca tu nu stii ce anume vrei sa obtii acolo , ce rost mai are toata discutia asta ? Orice valoare ai pune , tot nu ai intelege daca a fost buna sau nu . Editat Noiembrie 26, 2017 de mircea calin Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 (editat) tocmai te-am intrebat pe tine, ca sa sustii ceea ce ai spus, si sa observi cate strangi in jurul tau ca sa observi. osciloscop, logic analizor etc. in fine...pana la urma s-a lasat cu osciloscop si la mine. schema de mai sus, cel putin pentru mine nu face nimic interesant....din pacate. Editat Noiembrie 24, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 AW pune asa: 10k si 100n. Banuiesc ca il folosesti on-off. Te mai joci tu cu valorile. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 25, 2017 Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 La 10K sper ca mai detecteaza uC-ul ala ceva, dar o sa incerc. Mersi. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 25, 2017 Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 Pai cat consuma intrarea uC? Eu ti-am propus un filtru trece jos la 160Hz. O sa netezeasca bine colturile. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 25, 2017 Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 am verificat. merge, dar inca nu pot spune cu cat mai bine. pe osciloscop e mai curat totusi. multumesc. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 25, 2017 Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 Te joci tu cu valori pana gasesti unde e optim. Sa fii sanatos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum