TESSLA Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Am incercat azi sa inmatriculez/transcriu o masina SH luata din Romania. Desi masina este deja inmatriculata de fostul proprietar, deci nu a mai trebuit sa merg la RAR, pentru autentificare, doamna de la ghiseu nici nu a vrut sa stea de vorba cu mine, pe motiv ca nu am programare si sa vin dupa ce ma ptogramez online. Asta in conditiile in care am asteptat la rand pana am ramas singur. Chiar nu se poate fara programare online? Link spre comentariu
cipcirip Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Nu, din pacate. Dar poti gasi un ,,binevoitor", care sa-ti cedeze locul; se practica. Link spre comentariu
TESSLA Postat Noiembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Pai degeaba imi cedeaza locul daca programarea nu e pe numele meu. Eu am ramas singur la ghiseu, deci nu m-am bagat in fata cuiva cu programare si tot nu a vrut functionara. Pe mine asta ma intriga, ca desi eram doar eu la acel moment la ghiseu, nu a vrut. Link spre comentariu
cipcirip Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Cauta un samsar si iti spune el ce si cum... Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Din cite mi-am dat seama sint citeva etape (exemplu verificări) făcute numai pe baza la datele înscrise la programare iar dacă tu nu ai programare acele etape sint lipsa. Link spre comentariu
TESSLA Postat Noiembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 N-au ce verificari sa faca daca masina e din Romania. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 (editat) I-a fost lene angajatei noastre. Se poate. Am facut de 2 ori treaba asta in ultimul an. La Craiova erau ghisee cu programare si ghisee fara programare. Bon de ordine, coada 6 ore, etc. Iti asumi unde vrei sa te duci. Eu am optat sa ma duc programat, a durat 3-4 saptamani dar in 45 de secunde am rezolvat. Editat Noiembrie 22, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 In fond, nu trebuie sa fiu obligat sa cunosc calculatoare, sa am internet ca sa pot sa merg cu masina. Link spre comentariu
Postări Recomandate