Vizitator lavinia_18_lavinia Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 Buna am o imprimanta hp photosmart c3180 mi-am luat un kit refill pt carusul negru toate bune si frumoase pana in momentul in care am bagat cartusul la locul lui atunci imprimanta nu mi-a recunoscut cartusul si nu pot face nimic cu imprimanta nici sa scanez, nici sa imprim, nici sa fac xerox. Ce sa fac? Din ce cauza nu imi merge imprimanta? Ajutati-ma va rog Lavinia Link spre comentariu
aeromania Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 In cazul in care contactul intre cartus si suport este imperfect poti avea asemenea simptome.Se poate rezolva prin curatirea celor doua arii cu contacte . O alta problema poate fi si calitatea cernelii introdusa in cartus.LE. Daca prima se poate rezolva oarecum usor , in cazul de-al doilea nu prea exista nici o solutie( o eventuala golire, spalare si refil cu alt tip de cerneala( compatibila dar de la alt producator)), in final ajungi la un cartus nou... :smt022 . Bafta. Link spre comentariu
kokoelectro Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 prima problema se rezolva cum a zis si "aeromania" dar cea de a doua se rezolva dar numai la cineva care e specializat pe incarcari imprimante adica trebuie resetat cartusu asta se intampla numai la hp daca aveai lexmarc iti recunostea singura cartusu. Bafta mai bine cumpara unu nou Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum