Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bruiaj cooler

dj_radu69

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj_radu69

3

• Stefan

1

• Yo4You

1

• edy_wheazel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Problema ta nu este cooler-ul de pe sursa, ci sursa in sine. Nu m-i se pare o.k. sa alimentezi aparatura radio de la o sursa in comutatie, nu intru in detalii, incearca sa folosesti o sursa liniara de tensiune, sunt o gramada de scheme pe net.

Link spre comentariu

Da intradevar radioamatorii folosesc ptr alimentarea finalilor de emisie surse in comutatie insa la receptie se foloseste sursa liniara :yawinkle: eu zic sa consulti putin cartea Montaje practice RADIO sa vezi cum arata o sursa modificata cand baga in emisie intra comutatia si cand sta pe receptie sta liniara activa

Link spre comentariu

am mutat coolerul pe alta ramura de alimentare si numai facea dar aveam brum in emisie , am rezolvat pana la urma am gasit alta sursa i'am schiimbat 2-3 conzi si e bine acuma :)

Link spre comentariu

si o dioda pusa in "contrasens" (adica invers de a face scurt) te poate ajuta+ pe fiecare fir de la ventilator cate o diodaam avut si eu asemenea probleme la statie...coolerul imi tiua in difuzor :rolleyes:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări