dj_radu69 Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 buna ziu am si eu o problema in legatura cu o sursa de calc , pe ea am o statie 27 mhz , si aud coolerul in difuzorul statiei ce sa fac ? multumesc Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 Problema ta nu este cooler-ul de pe sursa, ci sursa in sine. Nu m-i se pare o.k. sa alimentezi aparatura radio de la o sursa in comutatie, nu intru in detalii, incearca sa folosesti o sursa liniara de tensiune, sunt o gramada de scheme pe net. Link spre comentariu
dj_radu69 Postat Iunie 9, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2007 toti radioamatorii folosesc surse in comutatie , si daca opresc coolerul numai face.... !! Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 daca chiar este ventilatorul problema incearca cu ceva filtre LC sau poate o altfel de alimentare pt. el :rolleyes: Link spre comentariu
Yo4You Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 Da intradevar radioamatorii folosesc ptr alimentarea finalilor de emisie surse in comutatie insa la receptie se foloseste sursa liniara :yawinkle: eu zic sa consulti putin cartea Montaje practice RADIO sa vezi cum arata o sursa modificata cand baga in emisie intra comutatia si cand sta pe receptie sta liniara activa Link spre comentariu
dj_radu69 Postat Iunie 9, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2007 am mutat coolerul pe alta ramura de alimentare si numai facea dar aveam brum in emisie , am rezolvat pana la urma am gasit alta sursa i'am schiimbat 2-3 conzi si e bine acuma Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 si o dioda pusa in "contrasens" (adica invers de a face scurt) te poate ajuta+ pe fiecare fir de la ventilator cate o diodaam avut si eu asemenea probleme la statie...coolerul imi tiua in difuzor :rolleyes: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum