GEO 53 BN Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Ma bag si eu in vorba ... Conteaza la 140 Km\h varsta si reflexele? Ma rog , in caz de accident ... cred ca varsta e relevanta pentru cond . auto si ocupanti doar in scop umanitar . Si anume donatori de organe ... Inafara de autostrada, nu prea ai unde sa conduci cu viteze de peste 100km/h. Cu toate ca drumurile sint relativ bune, ai multe restrictii pentru ca,localitatile sint destul de apropiate,obligindu-te sa mergi cu viteza regulamentara. Pe autostrada poti sa mergi cu viteza,pentru ca singura grija pe care o ai ,e sa nu ''pupi'' in spate pe cel din fata ta,sau sa treci pe banda de accelerare, fara sa te asiguri ca nu vine cineva din spate cu viteza mult mai mare decit viteza cu care mergi tu. 1 Link spre comentariu
dany_cta Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 (editat) La 140 la ora conteaza reflexele si pot ajuta in anumite situatii. 140 nici nu este chiar o viteza din care nu mai scapi, masinile sunt destul de sigure (excludem dacia !), au multe imbunatatiri astfel incat sa nu mori asa repede... nuuu.. te mai chinuiesti prin spitale intai si abia dupa aia ... Si legat de drumuri de 140, nu stiu unde traiti voi dar am traversat Romania in toate directiile si cu viteze mari (180-200+), si mici, si in nici un caz nu ma pot plange ca nu avem drumuri. Cu 140 se poate merge pe toate drumurile europene sau nationale fara nici o problema, doar consumul ma face sa merg mai incet. Multe din DN-uri sunt mai bune decat autostrazile. Editat Noiembrie 21, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 (editat) Dupa cateva " frontale " vazute , si ceva rude si cunoscuti , colegi etc . , care acum stau cu cruci la cap , fara sa fie de vina ... am abordari un pic diferite . Locuiesc in judet cu DN 1 , ala adevarat ... si aud zilnic sirenele de la masini de interventie ce trec pe langa job(uri) . De mai multe ori ... mai ales daca ploua sau e ceata . Cateodata , 3 - 4 una dupa alta . Nu ...nu e coloana prezidentiala , desi mai obisnuieste ... P .S . - am " circulat " cu viteze si de 10 ori mai mari decat alea de mai sus . E drept , nu pe sosele . Si nici macar pe forum ... Editat Noiembrie 21, 2017 de gauss Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 (editat) La 140 la ora conteaza reflexele si pot ajuta in anumite situatii. 140 nici nu este chiar o viteza din care nu mai scapi, masinile sunt destul de sigure (excludem dacia !), au multe imbunatatiri astfel incat sa nu mori asa repede... nuuu.. te mai chinuiesti prin spitale intai si abia dupa aia ... Si legat de drumuri de 140, nu stiu unde traiti voi dar am traversat Romania in toate directiile si cu viteze mari (180-200+), si mici, si in nici un caz nu ma pot plange ca nu avem drumuri. Cu 140 se poate merge pe toate drumurile europene sau nationale fara nici o problema, doar consumul ma face sa merg mai incet. Multe din DN-uri sunt mai bune decat autostrazile. Serios! 140km/h nu e o viteza mare? Au fost oameni care au circulat cu viteze mai mici de-atit,s-au tamponat cu un alt vehicul, care circula cu aproximativ cu aceeasi viteza si au murit. Centura de siguranta si air bagurile nu te protejeaza la impact cu viteza mare. Chiar daca nu mori,tot te alegi cu traume serioase,care necesita spitalizare. Eu, sincer,nu m-as avinta, sub nici o forma, la viteze din acelea. A circula cu asemenea viteza,pe DN-uri, din punctul meu de vedere, mi se pare pura inconstienta. Ma rog! Fiecare face ce vrea! In cazuri limita,chiar la viteze mai mici decit cele vehiculate de colegu'@dany_cta, numai cel de sus, te mai poate scapa,orice masina ai avea. Ca doar n-are blindaj de tanc si air bag-uri peste tot. Chiar daca-r fi asa tot nu ti-ar fi usor! Editat Noiembrie 21, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 (editat) La 200 cu plus ... airbag - ul nu se mai " deschide " . Producatorii au considerat ca ai sanse mai mari sa scapi daca esti aruncat prin parbriz . Suna ciudat , dar este adevarat . Poate sant colegi care scriu soft pentru ... , la Continental . Ar putea confirma ... Masinile de " circuit " , formula ... , care alearga , ... nu au airbaguri . Editat Noiembrie 21, 2017 de gauss Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Nu viteza ucide ci prostia, încăpățânarea, depășirea riscanta și mândria prostului. 2 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Nu viteza ucide ci prostia, încăpățânarea, depășirea riscanta și mândria prostului. Corect! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Nenorocirea e ca nu - l ucide numai pe prost ... 1 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 (editat) Din pacate asa-i! Multi nevinovati mor din cauza unor berbeci, care se cred, asii asilor. Editat Noiembrie 21, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 (editat) Nu numai ... doi fosti colegi , sot si sotie , au fost omorati de un arab beat ... a intrat pe contrasens cu un jeep , in localitatea Valea Calugareasca , jud . Prahova . N - a patit nimic ... a luat " ceva " cu suspendare . Oamenii aceia aveau trei copii minori ... Nu mai scriu , ca iar imi fac sange rau , inutil ! Editat Noiembrie 21, 2017 de gauss Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Nu numai ... doi fosti colegi , sot si sotie , au fost omorati de un arab beat ... a intrat pe contrasens cu un jeep , in localitatea Valea Calugareasca , jud . Prahova . N - a patit nimic ... a luat " ceva " cu suspendare . Oamenii aceia aveau trei copii minori ... Nu mai scriu , ca iar imi fac sange rau , inutil ! Daca-r fi facut accidentul la el in tara, sigur n-ar fi scapat usor,mai ales ca era si beat. Link spre comentariu
spik Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Varsta si reflexele conteaza oricand si oriunde... Am cochetat si eu cu ideea de a cumpara auto pe motorina...toti cunoscutii, mecanici, mi-au zis sa ma mai gandesc daca nu e masina cunoscuta! Stiu destule exemple de proaspeti propitari de motorinare sh ce regreta... Acum fiecare cu norocul sau! Link spre comentariu
dany_cta Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Nu numai ... doi fosti colegi , sot si sotie , au fost omorati de un arab beat ... a intrat pe contrasens cu un jeep , in localitatea Valea Calugareasca , jud . Prahova . N - a patit nimic ... a luat " ceva " cu suspendare . Oamenii aceia aveau trei copii minori ... Nu mai scriu , ca iar imi fac sange rau , inutil ! Daca-r fi facut accidentul la el in tara, sigur n-ar fi scapat usor,mai ales ca era si beat. Daca ar fi facut accidentul la el in tara, sigur n-ar fi scapat usor pentru ca nu ar fi lovit un logan. Cand auzi de cazuri de-astea mereu loganul este victima, poti sa juri ca era familia era in logan. Dar e masina noua .... Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Până la urmă am luat unul cu 1.6 benzina adus din germania.Motorul suna foarte bine,interior curat,neuzat full piele,exterior neatins,nevopsit chiar arata super.Ce va fi în viitor vom vedea.Sper că bine. Legat de viteza eu m-am cumințit de tot de vreo 5 ani când am trecut printr-o experiență aiurea(din fericire nu pentru mine ci pentru cel din urma mea,dar am văzut tot) Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Până la urmă am luat unul cu 1.6 benzina adus din germania.Motorul suna foarte bine,interior curat,neuzat full piele,exterior neatins,nevopsit chiar arata super.Ce va fi în viitor vom vedea.Sper că bine. Legat de viteza eu m-am cumințit de tot de vreo 5 ani când am trecut printr-o experiență aiurea(din fericire nu pentru mine ci pentru cel din urma mea,dar am văzut tot) Sa-l stapinesti sanatos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum