dan cod Postat Noiembrie 19, 2017 Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Daca are cineva așa ceva îl rog să își spună impresii.Sunt pe cale să cumpăr așa ceva și nu as vrea să greșesc. Adică consum,ce probleme pot apărea,etc.Vreau să iau SH nu nou. Link spre comentariu
spik Postat Noiembrie 19, 2017 Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Poti afla informatii si aici: https://www.daciaclub.ro/Dacia-Duster-f148.html Bafta! Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 19, 2017 Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Sincer, am motor 1.6(VAN) și un rezervor nu îmi ajunge. (București, Constanța și retur r)5200 rotații pe minut. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 DAca e vb de SH pt consum exista GPL. Ai marele avantaj ca orice montator va avea experienta cu masina aia. In opinia mea ai mai putina bataie de cap decat cu motorina. Daca alegi ceva instalatie cu softul la liber pe net, calibrarea o faci tu plus alte configurari. La fel si reviziile si depanarea. La motorina nu e muuuuult mai complicat si mai scump, daca pica ceva. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Va recomand unul diesel , parca e mai sprinten , cu un benzinar ma impingeau tirurile de la spate spre Sinaia !! Cosum mixt gpl 10 la suta ! Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 (editat) Va recomand unul diesel , parca e mai sprinten , cu un benzinar ma impingeau tirurile de la spate spre Sinaia !! Cosum mixt gpl 10 la suta ! Te cred!daca il turezi nu mai sunt probleme.(peste 4000) .Consum gpl este cam mic pentru 1.6 .(cred ca este pentru 1.4) De cate ori m-am urcat pe 1.4 gpl am avut surpriza sa consum gazul(butelie pusa in locul anvelopei de rezerva) si am trecut automat pe benzina. Editat Noiembrie 20, 2017 de q_acdc Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Nu stiu ce motor avea , au fost echipate si cu 1,4 ?? Link spre comentariu
dorofteius Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Nu sunt sigur , dar parca nu au fost de 1.4 mpi. 1,6 si 1,2 (turbo) benzina , si 1,5 dci de 85 si 105 hp . Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Mare atentie la tabla. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 (editat) Sincer, am motor 1.6(VAN) și un rezervor nu îmi ajunge. (București, Constanța și retur r)5200 rotații pe minut. Citi Km sint intre Bucuresti si Constanta? Eu am Un Logan de 1,6 l. Intre Timisoara si Bistrita sint aproape 900Km si-mi ajunge un plin,dus intors. Am umplut rezervorul ''pina-n gura'' si am facut drumul Timisoara-Bistrita via Oradea si retur. Pe portiunea de autostradaTimisoara-Arad ce i-am dat in ''gura''(130-140Km/h). In rest drumuri nationale,unde m-am limitat la 90-100Km/h. Cine a facut drumul respectiv, stie ca relieful este destul de variat,ses, dealuri si urcusul spre Piatra Craiului,atit dinspre Oradea(la dus) cit si dinspre Cluj(la intors). La intors sint dealurile Căpușului destul de maricele. Editat Noiembrie 20, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 (editat) A2 are peste 200 de km , Te rog sa treci de 140 km si imi spui daca mai faci 900km .Daca merg cu 90 km /h ating pragul de aproape de 900km.Un consum mixt cu un rezervor pana in gura este de 600 km /60 litri (1.6 Van, plina de scule si materiale) Editat Noiembrie 21, 2017 de q_acdc 1 Link spre comentariu
dany_cta Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 (editat) Valorile mele la MCV 1.6, probabil acelasi motor si masina mai maricica decat un logan: 12%+ in oras 8%+ la drum lung condus finut 100-120. 10%+ la drum lung condus de femeie. ...da, ma punea pe mine la volan ca sa consume mai putin, nu a inteles niciodata unde greseste. Toate valorile sunt cu + adica peste. In exemplul de mai sus cu 1.6-le la care nu ii ajunge un rezervor Constanta-Buc si retur, problema e clara la stilul de condus, sa ti 1.6-le in 5200rpm este exagerat. Stiu ca poate sa vina cineva sa zica ca este randamentul maxim acolo dar sa nu uitam ca turatia respectiva se transforma in viteza si oricat de bun ar fi randamentul motorului, pierderea majora e in aerodinamicitate si forta necesara sa impinga aerul, ori la 140-150km+ nu o sa ai niciodata consum bun deci nu o sa zic ca era o greseala de pilotaj (conducand ca o femeie) ci viteza exagerata+greutatea mare, altfel pe A2 ar putea sa scoata chiar mai putin de 8%. Editat Noiembrie 21, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
CIBY2 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Duster diesel, motor de 1,5 DCI de 90 cai, consum la naveta Buftea - Bucuresti prin Mogosoaia, 6,7-6,8 l/100, aproximativ 60 km/zi. De vreo 2 saptamani de cand am schimbat traseul prin Corbeanca si Otopeni, 10 km in plus, media a scazut la 6,6 fara sa dau reset calculatorului si cu functia Eco activata. Consum la drum intins Buftea - Komotini Grecia, traversand Bulgaria pe la Makaza, 5,3 cu calculatorul resetat inainte de plecare. De la Komotini pana in Sozopolis in Halkidiki, pe autostrada, media a crescut pana la 7,5. Dar stilul de condus este asemanator sotiei lui @dany-cta. Cred ca se poate si mai bine. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 A2 are peste 200 de km , Te rog sa treci de 140 km si imi spui daca mai faci 900km .Daca merg cu 90 km /h ating pragul de aproape de 900km.Un consum mixt cu un rezervor pana in gura este de 600 km /60 litri (1.6 Van, plina de scule si materiale) Acu' ce-i drept n-am mania vitezei si nici nu car scule si materiale de la Timisoara la Bistrita. Daca am de carat, car,dar nu exagerez. Nu pot spune ca sint mosneag de 90 de ani,care merge cu 40Km/h,dar nici cu viteza de peste 140km/h,pentru ca tin la masina si la integritatea mea,corporala. Peste o anumita virsta,reflexele nu mai sint la fel de rapide, ca-n tinerete. S-apoi fiecare are stilul lui de condus. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Ma bag si eu in vorba ... Conteaza la 140 Km\h varsta si reflexele? Ma rog , in caz de accident ... cred ca varsta e relevanta pentru cond . auto si ocupanti doar in scop umanitar . Si anume donatori de organe ... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum