Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat beko wmy81483lmb1

Postări Recomandate

Buna seara.Am o problema cu aceasta masina de spalat...initial a fost adusa sa i se schimbe rulmentii la colegul meu care se ocupa cu asta....dupa montaj trage apa si imediat o da afara fara sa afiseze vreo eroare....citeodata functioneaza normal dar de celel mai multe ori da apa afara imediat ce incarca apa.....trage apa pina la nivelul normal si in loc sa plece motorul o da afara....am verificat conexiunile dar sunt ok....nu gasesc nici un service manual sau vreo modalitate de intrare in testmode...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna ziua....Presostatul e verificat am 25 ohmi inre pinul 1 si 3...e un presostat la 5v dar cind suflu in el nu se inchide sau deschide nimic...

Sanatate permanenta ! Daca e alimentat cu 5Vcc inseamna ca are intern un montajel ceva , posibil senzor HALL.Presupunand ca e asa , comutarea se face prin prezenta/absenta unei tensiuni la una dintre borne.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări