Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

led LG 42le8500 nu vede HDMI ?

poplex22

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poplex22

6

• Florinel TV

3

• Sorin Schiriac

2

• Tavi

1

Daca are procesor pe BGA atunci probleme la procesor contacte la bile cu probleme

Daca are procesor pe BGA atunci dai cu suflanta la 150grade pe procesor timp de 1 minut si vezi rezultatul

Link spre comentariu

pe cablu intra doar canale HD iar cele analogice nu intra dar programele tv. se vad f. bine !, ma gindeam ca e ceva din setari fie in meniul normal al tv-ului (ceva tara de schimbat ) fie din meniul de service ?

Link spre comentariu

Am avut cazuri cu tv-uri LG si pe tuner functiona corect insa pe scart sau pe HDMI nu functiona si spunea lipsa semnal , cauza procesor pe bile cu contact imperfect cum am spus mai sus

Link spre comentariu

va multumesc, am sa incerc dar mi-e cam frica ?!

Nu are de ce sa va fie frica doar incalzesti cu suflanta pe procesor circa 1 minut si vezi daca se conecteaza pe HDMI daca faci exact cum am spus nu se intimpla absolut nimic rau

Link spre comentariu

din pacate nu pot scoate radiatorul de deasupra procesorului, cred ca este lipit cu rasina !, iata cum arata placa : LD03E EAX61 742609(4)

http://lcdparca.com/image/cache/data/1170%20P-500x500.jpg

Scoate capsele de la radiator si suceste stinga/dreapta ca trebuie sa iasa, eu m-am saturat cite am desfacut si cite reflow-uri am facut la aceste procesoare LGE3556C, fa cum te-a invatat Florin.....in cazul ca e bun procesorul(bga), te duci mai departe cu rescriere de memori si flashuri

http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/lg/lg_42le8500_shassi_main_board_ld03e_eax61742609_4/246-1-0-42166

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări