ndor Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Nu toata lumea tine calculatorul sa ruleze filme si sa se uite pe Youtube . Desi ..merg foarte bine si cu astea . Nu mai generalizati . Daca unul face ceva , nu inseamna ca toata lumea trebuie faca ce face el !! Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Nu generalizez nimic, exact asta e situatia majoritara, ponderea celor care utilizeaza in 2017 PC-ul pentru jocuri/filme/programe care cer resurse uriase(Corel, Catia, Solidworks, etc)/internet, e de peste 99%, in timp cei care utilizeaza PC-ul doar ca masina de scris sub DOS sunt extrem de putini, chiar si intr-o firma comerciala e absolut necesar sa aiba minime specificatii, mai ales ca acum nu poti cumpara decat Windows 10, deci PC-ul trebuie sa duca acest sistem de operare. Altfel, ramaneam la Pentium 2 300 MHz/64 MB RAM si video de 1MB... Link spre comentariu
Vizitator west585 Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Eram cam speriat la inceput ca nu mi-am bagat prea mult mainile in el dar l-am rezolvat pana la urma, booteaza in 35 de sec (poate cu inca ceva setari sa reduc mai mult) si am scapat si de caraitul HDD-ului. Am pierdut printre degete un i5 6300HQ si pana la urmatoarea ocazie am zis sa mai trag de asta batran cu toate ca pe o configuratie mai preformanta nu poti instala programe vechi. Va multumesc inca o data Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum