Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pot inlocui HDD ATA cu SSD ?

Vizitator west585

Postări Recomandate

Nu toata lumea tine calculatorul sa ruleze filme si sa se uite pe Youtube .

Desi ..merg foarte bine si cu astea . Nu mai generalizati . Daca unul face ceva , nu inseamna ca toata lumea trebuie faca ce face el !!

Link spre comentariu

Nu generalizez nimic, exact asta e situatia majoritara, ponderea celor care utilizeaza in 2017 PC-ul pentru jocuri/filme/programe care cer resurse uriase(Corel, Catia, Solidworks, etc)/internet, e de peste 99%, in timp cei care utilizeaza PC-ul doar ca masina de scris sub DOS sunt extrem de putini, chiar si intr-o firma comerciala e absolut necesar sa aiba minime specificatii, mai ales ca acum nu poti cumpara decat Windows 10, deci PC-ul trebuie sa duca acest sistem de operare. Altfel, ramaneam la Pentium 2 300 MHz/64 MB RAM si video de 1MB... :rade:

Link spre comentariu
Vizitator west585

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Eram cam speriat la inceput ca nu mi-am bagat prea mult mainile in el dar l-am rezolvat pana la urma, booteaza in 35 de sec (poate cu inca ceva setari sa reduc mai mult) si am scapat si de caraitul HDD-ului. Am pierdut printre degete un i5 6300HQ si pana la urmatoarea ocazie am zis sa mai trag de asta batran cu toate ca pe o configuratie mai preformanta nu poti instala programe vechi. Va multumesc inca o data

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări