Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator casti

hpavictor

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Domnu Victor, m-am apucat si eu de un amplificator de casti. Vreau sa fie ceva foarte tare, dar inca nu sunt lamurit daca trebuie sa fac trei canale de amplificare sau doua. Cu masa virtuala sau reala? Cate buffere sa pun pe fiecare iesire, doua sau patru, la paralel ?

Am citit si prima pagina din topic. La schema redesenata de sortech nu se pot pune si valorile pieselor ?

Link spre comentariu

Nu , nu se pot pune valorile componentelor ( bom ) din motive simple de înțeles :) .

Bine că nu ai cerut și softul uC din protecție ...

Dacă îți place domeniul amplificatoarelor de căști , schema #62 este de aici : http://www.diyaudio.com/forums/pass-labs/271662-passdiy-headphone-amp-coming-soon.html

Poți studia pe îndelete , vei găsi multe răspunsuri .

Link spre comentariu

pai atunci de ce mai pui scheme, doar asa ca sa indemni lumea la studiat ? Acum studiez cum sa fac un volum logaritmic cu o retea R-2R. O sa fie si soft acolo si o sa-l fac open source, desigur, poate il amelioreaza altii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări