hpavictor Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 (editat) Fiecare producator cu " pasarica " lui ... Beyerdynamic au mers pe o solutie clasica pentru A1 : Norbert Lehmann a ales o varianta diferita pentru " Cubul Negru " : Care varianta va place ? Din anumite motive personale pur subiective , eu prefer solutiile tehnice folosite in varianta Cubul Negru . Editat Noiembrie 18, 2017 de Victor 2 Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Mda, interesanta a doua vaianta, etaj de iesire gen dimond buffer neinclus in bucla de reactie...merita testat. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 18, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Am multe variante interesante , dar toate trebuie analizate la timpul lor . Eu as paria pe o varianta mixta , intre prima ( Beyerdynamic A1 ) si a doua schema Lehmann Black Cube ) , adica o varianta de B A1 cu etajul de iesire de la L BC , pastrand desigur si comutarea gain-ului variabil ? Se incumeta cineva sa redeseneze acest concept ? Varianta alternativa pentru studiu : Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 (editat) Adica vrei si etajul de iesire inclus in bucla de reactie? Eu cred ca si-ar pierde tot farmecul. Oricum nu am timp acum de joaca si chiar daca as avea as vrea sa incerc alte concepte......poate chiar mai ciudate. Deocamdata nu prea ascult la casti iar cind ascult, si vreau si ceva mai calitativ decit o placa de sunet, ascult la DAC-ul meu cu etaj de iesire pe TPA6120. Editat Noiembrie 18, 2017 de sesebe Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 18, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Nu , etajul de iesire la L BC sa fie atasat schemei B A1 , dar nu trebuie inclus in bucla de reactie negativa globala ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Mda , lipsa voastra de interes face ca eu sa nu mai particip in acest subiect . Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Asta e viata ! Link spre comentariu
Kreator Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 @Victor M-am apucat si eu de un amplificator de casti, asemenator cu a doua schema din postul 4., topicul este in aceasta sectiune. Ce parere ai de el? Multumesc. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Am evaluat-o la vremea ei ... dar am mers pe varianta Lehmann Black Cube : http://www.hifi-stereo.eu/forum/viewtopic.php?f=4&t=2083 La finalul subiectului ai pozele cu pcb-ul si montajul fizic . Aici ai schema redesenata de @sorteh : http://docdro.id/6nBa7FE Link spre comentariu
Kreator Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Multumesc! 1 Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 (editat) @Victor M-am apucat si eu de un amplificator de casti, asemenator cu a doua schema din postul 4. Am făcut și eu montajul ăla, și chiar de câteva zeci de ori dar, oricât m-am străduit, mie nu mi-a iesit niciodată amplificator de căști ci doar o sursă stabilizată. Sa fi greșit eu ceva? Editat Noiembrie 21, 2017 de Real Minitehnicus 1 Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Mda , spiritul umoristic tip Urzica nu a disparut . Felicitari ! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Fiecare producator cu " pasarica " lui ... Beyerdynamic au mers pe o solutie clasica pentru A1 : Norbert Lehmann a ales o varianta diferita pentru " Cubul Negru " : Care varianta va place ? Din anumite motive personale pur subiective , eu prefer solutiile tehnice folosite in varianta Cubul Negru . eu as merge pe a doua varianta dar la nevoie as implementa o reactie negativa globala nu doar cea locala. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 (editat) Nicio problema , eu am testat si cu , si fara . Asa am ales varianta finala ! Cat despre ideile SF ale unora , varianta cu BUF a sunat cel mai rau ! Cel mai grav este ca nu poate pricepe ca un repetor nu poate oscila . Dar , na , fiecare cu apasarile lui . O varianta acceptabila spre bine a fost urmatoarea : Singura varianta netestata a fost urmatoarea : Editat Noiembrie 21, 2017 de Victor Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 (editat) Schemele cu OPA 2134 si BD-uri pe iesire dau cam 0.0001% THD. Cu TL081, aceleasi scheme dau 0.001% THD, ceea ce e destul de bine. Schema cu IRF 610, cred ca are distorsiuni mai mari. Editat Noiembrie 21, 2017 de lukeme Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum