Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lenovo A328 blocat pe logo

Vizitator

Postări Recomandate

Am avut si eu un lenovo a328 blocat pe logo , cu flash tool nu a mers dar am reusit sa il inviu cu miracle box !

https://www.youtube.com/watch?v=-JrrcP4uAr4

Salut!, cum e cu acest program "miracle box", e in genul la flash tool?, adica se rescrie softul(android) tot prin cablu de date?, daca da, mai trebuie instalat vre-un driver sau se conecteaza cu driverul pe care l-am instalat de la flash tool?, daca sunteti amabil sa-mi dati si mie mai multe detalii, la telefonul meu nu se incinge EMMC-ul....,poate da Dumnezeu sa mearga si la mine cu miracle box.......Multumesc

Link spre comentariu

Sa puteti folosii programul miracle box , trebuie sa achizitionati inainte un aparat numit "MIRACLE BOX".

Pai daca-i asa, stau si ma intreb la ce sa mai obosit userul ort3ov sa posteze......cu 170 USD cit costa aparatul acela "MIRACLE BOX", imi cumpar 10 telefoane Lenovo A328 la mana a doua(SH)..........

Link spre comentariu

Exista versiunea piratata pe net, dar aia lucreaza doar pe cablu usb si nu faci nimic cu ea, ai nevoie de programatorul in sine ( hardware ) sa te conectezi prin JTAG la telefon.

Link spre comentariu

Exista versiunea piratata pe net, dar aia lucreaza doar pe cablu usb si nu faci nimic cu ea, ai nevoie de programatorul in sine ( hardware ) sa te conectezi prin JTAG la telefon.

Eu mai astept poate ne spune si noua colegul ort3ov cum a reusit sa invie telefonul cu miracle box, nu as vrea sa cred ca a dat 200 de USD pe acel aparat ca sa repare un telefon de 100 de lei........

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Eu mai astept poate ne spune si noua colegul ort3ov cum a reusit sa invie telefonul cu miracle box, nu as vrea sa cred ca a dat 200 de USD pe acel aparat ca sa repare un telefon de 100 de lei........

omul probabil e in bransa....asa ca merita banii

Link spre comentariu

Pai daca-i asa, stau si ma intreb la ce sa mai obosit userul ort3ov sa posteze......cu 170 USD cit costa aparatul acela "MIRACLE BOX", imi cumpar 10 telefoane Lenovo A328 la mana a doua(SH)..........

Costica acest miracle box este ca un programator pentru telefoane si are in lista doar citeva modele de tel. nu merge toate tel. cu acest miracle box , cine repara telefoane isi merita banii , si problema este ca prin usb si mufa la tel. sa nu bage tot softul in EMMC si prin miracle merge

Link spre comentariu

- Cum spune AndreiIr "Sa puteti folosii programul miracle box , trebuie sa achizitionati inainte un aparat numit "MIRACLE BOX"."& miracle key

- pt Costica LCD, intradevar ca sa repari un singur telefon de genu Lenovo A328 nu merita sa dai 200 usd dar daca esti in bransa merita

- dl. Harhas Florin a remarcat ca " acest miracle box este ca un programator pentru telefoane si are in lista doar citeva modele de tel" dar lista este destul de lunga ,ce e rau ca niciodata nu iti ajunge doar un "programator" de genu ,sunt foarte multe de care ai nevoie , la majoritatea se plateste liceenta (pt 1 an etc ) , la unele credite si toate devin " bibelou " foarte repede

- modoran a gasit si versiunea piratata dar nu merita e plina de virusi si nu isi face treaba

Va salut ! Multa stima si respect tuturor si sarbatori fericite !

Editat de ort3ov
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
La 06.07.2018 la 20:14, Costica LCD a spus:

Stie cineva punctele de lipire a firelor, pentru citirea eMMC-ului kmk5x000vm-b314 la Lenovo A328? sau o schema pentru Lenovo A328. Multumesc

daca il conectezi fara baterie maraie ceva?

apre ceva un port vcom in device manger?

daca maraie e softbrick sinu e necesar jtag

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări