Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

imagine dublata Samsung UE40D6500

Vizitator Sorin T87

Postări Recomandate

Vizitator Sorin T87

Salut,

Am tv-ul din titlu de curand am problema cu imaginea dublata, l-am desfacut, problema este la banda din dreapta (cum sta tv cu fata in jos). Daca scot banda din dreapta din slot, ramane jumatate de ecran cu imagine clara, cand o introduc, imaginea se dubleaza. Am incercat sa pun banda la capete sa elimin din trasee, fara succes.

Tin sa mentionez ca nu sunt de specialitate, rog daca ma poate ajuta cineva sau imi poate recomanda pe cineva in Bucuresti, platesc.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

3

• Tavi

1

• yokoono

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Ce am descris mai sus e procedeul din video. Alte variante sau un service in Bucuresti? Multumesc.

Eu il recomand pe cata82 este din bucuresti detalii pe mp daca vrei iti dau nr lui de telefon

Link spre comentariu

Eu il recomand pe cata82 este din bucuresti detalii pe mp daca vrei iti dau nr lui de telefon

cum asa ?

intr-o zi il faci escroc , a doua il recomenzi

ma rog , tu ai spus ca este excroc , dar pesupun ca te refereai la escroc

Link spre comentariu

cum asa ?

intr-o zi il faci escroc , a doua il recomenzi

ma rog , tu ai spus ca este excroc , dar pesupun ca te refereai la escroc

Eu asa am crezut sau mai cred , dar habar nu am daca este escroc sau nu , ca din fata unui Laptop (internetul) o viata virtuala nici macar nu mai stiu daca este adevarul sau escrocerie , poate ma santajat cu un forum ca a vrut sa ma atraga acolo fara sami spuna si cu un programator RT809H , dar eu iert si pe cei care mia facut rau ca la rindul meu voi fi iertat.

PS. cine imi face rau eu ii fac bine Doamne Ajuta

A uitasem colegu din titlu ar putea sa fie chiar el dar acum cine stie ca acest user nu este inregistrat de mult timp aici pe elforum

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu
Vizitator Sorin T87

Nu sunt inregistrat de mult timp pentru ca nu ma ocup cu asa ceva. De curand am intampinat problema, m-am inregistrat aici pt ca aici am gasit video-ul cu repararea imaginii duble, cel de pe youtube, am cam incercat sa fac ce e in video, nu prea am reusit, poate nu am facut ce trebuie sau trebuie sa caut alta varianta. Contactele din Bucuresti sunt bine venite, nu cunosc useri inregistrati. Multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator Sorin T87

Dl Harhas, v-am dat add, nu gasesc optiune de mesaj privat, imi puteti lasa mesaj cu contact pt userul "cata82"? nu il gasesc nici la cautare membri. Multumesc.

Link spre comentariu

Dl Harhas, v-am dat add, nu gasesc optiune de mes

aj privat, imi puteti lasa mesaj cu contact pt userul "cata82"? nu il gasesc nici la cautare membri. Multumesc.

Inregistreazate pe acest forum si ia legatura cu el , pe acest forum nu mai este inregistrat

https://www.spam/

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări